Artiklid ja uudised

Delux Dreams - unikaalsed ja tippkvaliteediga käsitööna valmistatud voodid ja magamistoalahendused

Elus on ikka nii, et kui midagi armastusega teed, tuleb see ka kõige paremini välja. Delux Dreams on võtnud südameasjaks luua mugavust magamistoas igas mõttes, valmistades voodeid rätsepalahendusena, mille tunnusjoonteks on unikaalsus ja tippkvaliteet.

Kui heidad õhtuti voodisse, mis on kokku pandud just Sinu soove arvestades, on parim uni garanteeritud. Sinu kehakuju järgiv madrats, „konditsioneeriga” tekid-padjad ja nutikad lahendused, näiteks lemmikmuusikat mängiv padi – seda kõike pakub hea une looja Delux Dreams.

 Allikas: www.delux.ee

Allikas: www.delux.ee

Käsitööna valminud voodile saab valida vedrude arvu, pehmuse ja tugevuse, kangamaterjali, värvitooni, peatsi, jalad ja palju muud. Iga komplekt on tõeliselt unikaalne – ainuüksi patju ja kangaid on ligi sada varianti. Valikus on ka motoriseeritud voodid, kuhu saab lisada massaažifunktsiooni. Jalutsikasti on peidetud teler, mis lihtsa nupuvajutuse peale end ilmutab. Need on tooted, mis mõjutavad inimese igapäevast heaolu, olles ergonoomilised ja lõdvestavad ning vähendavad magamistarvetes nii tolmulestasid, staatilist elektrit kui ka niiskustaset. Fookuses ongi eelkõige hügieenilisus, sest sellest saab kõik alguse. Kattemadratsite katted on lukkudega eemaldatavad ja pestavad, seega ei pea neid tihti välja vahetama,

Delux Dreamsi põhitoodangusse kuuluvad padjad, tekid, madratsid, kattemadratsid ja voodikomplektid, kuid igale magamistoale saab läheneda laiemalt. Lisaks valmistab Delux Dreams jalutsikaste, öökappe-tumbasid ja päevatekke. Muidugi leiab tootevalikust endale ka muud magamistoa juurde kuuluvat, sh dekoratiivpatju, hommikumantleid, voodipesu, toasusse ja käterätte. See pole aga kaugeltki kõik - paljudele meeldib magama jääda lemmikmuusikat kuulates – sellest sai alguse idee luua üks huvitav toode. Delux Dreamsii uuenduslikemate toodete perekonnas on nüüd kaela toetav kõlaritega padi ning kaela toetav muusikaga reisipadi. Muusikat saab paigaldada ka voodi peatsisse.

 Allikas: www.delux.ee

Allikas: www.delux.ee

Jätkuvalt on tootevalikus „konditsioneeriga” padi ja tekk, mis kasutavad kehaniiskuse eemalejuhtimiseks patenteeritud tehnoloogiat, ning erilisest kangast padjad-tekid, mis on külmadel kuudel mõnusalt soojad ja suvisel ajal kosutavalt jahedad. Uudiseks on kaubamärk Daunlux – uudsest täitematerjalist padjad ja tekid. Unusta patjade kloppimine, et taastada kohevus – need ei vaja sopsutamist, vaid hoiavad õiget vormi kogu aeg. Nüüd äsja hakkas Delux Dreams pakkuma ka veel käsitööna valmistatud põrandavaipu, mille sarnaseid on kodumaalt raske leida. Neid vaipu on valmistatud käsitsi 8 – 15 aastat ja enamus neist on pärit Iraanist.

Kui on soov luua või ümber kujundada oma magamistuba või kui unistad voodist, mis on valmistatud Sinu maitse ja vajaduste järgi, siis Delux Dreams täidab kõik need soovid!

Ettevõttel olemas ka outlet-osakond, kus on müügil väga heade hindadega näidisvoodid, mis on tehtud messide tarbeks ja tihti on need ainueksemplarid. 25 aasta eest Soomes alustanud ettevõtet on tunnustatud mitmel aastal Eesti parima ettevõtja tiitliga.

Delux Dreams kauplused:

Tallinna salong
Pärnu mnt. 139F (ISKU maja II korrus)
11317 Tallinn, Estonia
E-R 10:00-19:00, L 10:00-16:00

Viljandi esindussalong & tehase väljamüük
Raua 5
71020 Viljandi, Estonia
T-R 11:00-18:00, L 11:00-15:00

www.delux.ee
Facebook

Sisestatud: 17.03.2016