Artiklid ja uudised

FineFloors - puitpõrandad oma ala meistritelt

Kõik, mida kasutame aktiivselt, kulub - sama kehtib ka põrandate ja terrasside kohta. Puitpõrandatesse tekivad tihti käigurajad tänu ebakvaliteetsetele lõppviimistlusmaterjalidele ja terrasse räsib pidevalt Eesti muutlik kliima. Need mured on just sellised, mille puhul saab teid aidata FineFloors.

FineFloors põrandasalong pakub kõiki teenuseid, mis on seotud puitpõrandate ja terrassidega. Võidakse ehitada teile täiesti uue põranda alustades aluslaagistikust kuni lõppviimistluseni või korda teha teie vana ustava põranda. Oma töös kasutab ettevõte ainult parimaid materjale ja õlisid ning garanteeritakse kauakestev lõpptulemus. Põrandamaterjalidest pakutakse laia valikut mitmekihilist ja masiivpõrandalauda, esindatud on kõik enim kasutust leidvad puuliigid - tamm, saar, vaher, palisander, tiik jne. Juhuks kui puitpõrand mingil põhjusel valituks ei osutu, on lisaks pakkuda ka vinüülmaterjali.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Vana põranda korrastamisel kasutatakse spetsiaalseid Lägleri lihvimismasinaid, mis on ühendatud tolmuimejaga. Tänu sellele on lihvimistööd praktiliselt tolmuvabad. Lihvimist teostakse mitmes erinevas etapis ja erikaredusega Lägleri lihvimispaberitega, et pind saaks võimalikult sile ja ühtlane vältimaks tihtiesinevaid silmnähtavaid lihvimisjälgi.
Peale lihvimist on võimalik puitpõrand õlitada. Selle jaoks kasutatakse parimat saadaolevat puiduõli Rubio Monocoatilt. Rubio Monocoati puiduõlide tugevaks eeliseks on pealekandmine ainult ühe kihiga, tänu millele on toode väga aegasäästev. Puiduõli ei kata ega imendu, vaid reageerib puiduga ja juba ühe kihi peale kandmisel tekib puidule kaitsekiht, mis teeb ta vähem vastuvõtlikuks välistele teguritele. Valmistoone, mille vahel valida, on 53, kuid kasutades eeltoonimist, on võimalik luua kuni 800 erinevat tooni.
Et põrand ei jääks poolikuks, pakutakse ka laias valikus erinevate profiilidega põrandaliiste. Eraldi väljatoomist väärib kahesüsteemne liist, mis võimaldab põrandale anda stiilse ja sujuva ülemineku seinaks. Kuna liistu sees on veel teine iluliist, võimaldab see liiste paigaldada nii, et ühtegi kinnituskohta ei jää näha. Liiste saab samuti õlitada mistahes tooni FineFloorsi õlivalikust.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Kui põrandad on korras ja järg jõuab terrassi korrastamiseni, saavad FineFloorsi põrandameistrid ka siin aidata - ehitatakse terrasse algusest lõpuni või korrastatakse vana.
Uue terrassi ehitamiseks pakutakse kõiki vajaminevaid materjale, kinnitusvahendeid jne. Võimalik on tellida nii täispuidust terrassimaterjale kui ka puidu-plastiku segul põhinevaid WPC terrassilaudu . Täispuidust materjalidest on esindatud nii enamlevinud kui ka eksootilisemad puiduliigid - näiteks lehis, tamm, tiik, cumaru, garapa jne. Võimalik on tellida eraldi nii rifeldatud kui ka rifeldamata terrassimaterjali. Lõppviimistluseks kasutatakse terrasside puhul Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector välisõli, mis kaitseb puitu pleekimise ja puidumädaniku tekkimise eest. Valikus on 24 erinevat tooni ja siingi kehtib sama - toonib ja kaitseb üheainsa kihiga.
WPC terrassimaterjal on puidu ja plastiku komposiit, mis sisaldab 60% puitu, 35% kõrge tihedusega polütüleeni (HDPE) ja 5% lisaainet. WPC materjali kasuks räägib selle tuhmumiskindlus, lihtne hooldus ja stabiilsed mõõtmed. Ka WPC materjali puhul on võimalik valida rifeldatud ja rifeldamata materjali vahel.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Hilisem hooldus nii põrandate kui terrasside puhul on kerge. Põranda hooldamiseks on tõhusaim vahend Monocoat Soap, mis on välja töötatud just Rubio sarja õlide hooldamiseks, aga on samal ajal universaalne, sobides kõikidele pindadele (vinüül, keraamilised plaadid, puit, PVC jne.). Kasutades Soap-i igal põrandapesu korral, püsib põrand kaua ilus, kuna Soap annab igal kasutamiskorral põrandale kaitsekihi. Tänu sellele, et Soap on konsentraat, on ta väga ökonoomne.

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Sisestatud: 25.04.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Kevad paneb paljud meist mõtlema oma kodu üldisele suurpuhastusele. Tänapäeval on suurtes poekettides saada palju kõikvõimalikke erinevaid puhastusvahendeid erinevate pindade tarbeks. Tihti ei teata, et puitpind vajab spetsiaalselt puidule mõeldud hooldusvahendeid, kuna erinevad laiatarbevahendid võivad kasu asemel hoopis kahju teha. FineFloors Põrandasalong pakub laias valikus erinevaid hooldustooteid, mis on mõeldud puitpindade hooldamiseks.

vaata kõiki