Artiklid ja uudised

Villeroy & Bochi keraamiliste köögivalamute uus värviskaala on kui neli aastaaega

Villeroy & Boch on aastaid olnud keraamiliste köögivalamute värvi ja disaini etaloniks. Ei tule vast üllatusena, et nii valamu vormi, paigaldusviisi kui ka värvi juures arvestatakse alati sisekujunduse rahvusvaheliste trendidega. Varem eelistati neutraalseid, mahedaid värve, kuid nüüd on neile lisandunud jõulised ja väljendusrikkad toonid, mille abil saab lisada aktsenti ja tõsta teatud nüansse rohkem esile.

 Allikas: www.villeroy-boch.eu

Allikas: www.villeroy-boch.eu

Tugevad värvitoonid elavdavad nii eluruumide kui ka vannitoa ja köögi sisekujundust. Eeltoodu taustal palus Villeroy & Boch tunnustatud tootedisaineril ja sisekujundajal Gesa Hansenil töötada välja tippklassi keraamiliste köögivalamute uus värviskaala sarjale Timeline ja üksikutele köögivalamutele sarjast Subway.

2015. aasta kevadel esitles Gesa Hansen kaht esimest värvitooni – sooja kollast Sunrise ja tumesininist Midnight. Järgmiseks asetas disainer need kaks värvi laiemasse konteksti ja lõi nende baasil aastaaegade värvipaleti. Selle tulemusel laiendati värvivalikut kahe jõulise tooniga – väljendusrikas roheline Emerald ja soe punane Coral. Emerald tähistab uues värvivalikus kevadet, Sunrise suve, Coral sügist ja Midnight talve. Nii on võimalik kujundada siseruumid viisil, mis tekitab emotsionaalseid seoseid, loob positiivse meeleolu ja meeldiva õhkkonna.

 Allikas: www.villeroy-boch.eu

Allikas: www.villeroy-boch.eu

Roheline Emerald toob kodu interjööri kevadise värskuse, see sobitub kaunilt tumeda pähkli tooni töötasapindade või mööbliviimistlusega. Ka hall liivakivi ja valge mineraal jätavad koos jõulise rohelisega hea mulje. Need, kes soovivad kasutada sisekujunduses - näiteks seintel - ka teisi rohelisi toone, peaksid valima kas õrna mündi või elava metsarohelise. Jämedakoelised pinnad, nagu viimistlemata betoon või matt metall rõhutavad seost metsa lopsaka rohelusega veelgi.

 Allikas: www.villeroy-boch.eu

Allikas: www.villeroy-boch.eu

Kollane Sunrise toob teie kööki suve. Soe kollane näeb eriti värske ja meeldiv välja, kui kombineerite seda valge tammega. Heledamates ruumides sobib Sunrise hästi kokku pastelsete toonidega. Kontrastide loomiseks võib aga kasutada kas musta graniiti või marmorit. Soe puidupruun muudab kujunduse veelgi loomulikumaks. Seinte või aksessuaaride tooniks sobivad hästi sidruni- ja päikesekollane, mis rõhutavad keraamika kuma.

 Allikas: www.villeroy-boch.eu

Allikas: www.villeroy-boch.eu

Jõuline punane Coral muudab ükskõik, millise köögi võluvaks. Sügiseses valguses sädelevate lehtede soojast toonist inspireeritud Coral sobib eriti hästi heledate töötasapindade ja mööbliga, mis on valmistatud näiteks hallist lubjatud tammest, beežist liivakivist, valgest marmorist või heledast betoonist. Värvide harmoonia loomiseks ja kauni ruumi kujundamiseks võib kombineerida Coralit pastelse roosa või tumedama Marsala tooniga. Vask on huvitavate rõhuasetuste loomiseks ideaalne valik.

 Allikas: www.villeroy-boch.eu

Allikas: www.villeroy-boch.eu

Sinine Midnight tekitab talvevärvina jahutava efekti, kuid ei mõju külmalt. Külluslik sinine toon tuleb eriti hästi esile, kui seda kombineerida õrna udusinise või helehalliga. Midnight pakub teile võimalust kujundada klassikaline sini-valge ruum, kus on näiteks hele betoonpõrand ja valge töötasapind. Sinised mööblipinnad toovad mängumereteema. Hele puit, näiteks õlitatud tamm, lisab kujundusele soojust, samas kui kollased lisatarvikud loovad efektseid rõhuasetusi.

Emerald, Sunrise, Coral ja Midnight laiendavad Villeroy & Bochi keraamiliste köögivalamute värvipaletti moekate värvidega, mis pakuvad moodsa köögi kujundamisel uusi isikupäraseid ja stiilseid lahendusi. Nimetatud neli värvitooni täiendavad olemasolevaid värvusi – harmoonilisi beeži ja halli, moodsat valget ning eridekoore. Villeroy & Boch tootevalikust leiab sobiva värvitooni või dekoratiivse lahenduse igale maitsele.

Loe Villeroy & Bochist lähemalt Facebookist ja kodulehtedelt www.gustavsberg.ee, www.villeroy-boch.eu

Sisestatud: 18.05.2016

Villeroy & Boch/ Gustavsberg

Tel:
646 0312
Aadress:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Keskkond mõjutab üha enam disaini, selgus eelmisel nädalal Saksamaal toimunud maailma juhtival küte-õhk-vesi teemalisel messil ISH 2023. Üha õhemate servadega keraamika tähendab vähem materjali, väiksemat transpordikulu ja väiksemat süsinikujalajälge. Seda põhimõtet järgib ka Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsioon Antao, mis mängib täiuslikult ebatäiusliku kastepiisa kujuga. Eriliseks teeb kollektsiooni see, et nii nagu looduses ei ole olemas kahte ühesugust kastepiiska, on ka sarja iga valamu suuruse jaoks välja töötatud eraldi kuju.

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

„Eesti inimesed on hakanud säästlikumalt käituma ja paljud rahakotti säästvad tarbimisotsused säästavad ka loodust,“ tõdes Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti projektijuht Erki Orav. Kui 15 aastat tagasi ei kütnud A-energiaklassi segisti üldse kirgi, siis täna on see tõusnud Eestis nr 1 tähtsusega valikuks, tõi ta näiteks. Samuti on näha inimeste soovi vett säästa. „Vannitoas kulub 70% kogu kodu veetarbimisest ja sellest omakorda umbes 30% loputatakse sõna otseses mõttes otse alla, sest inimene käib keskmiselt 5 korda päevas tualetis,“ rääkis Orav.

2022. aasta vannitoatrendid: tee vannitoast oma kodu lemmikpaik!

2022. aasta vannitoatrendid: tee vannitoast oma kodu lemmikpaik!

Vannituba on igas kodus kindlasti üks olulisemaid ruume. Just siin valmistume eesootavaks päevaks,
võtame kiire elutempo juures aja maha ning veedame väärtuslikud hetked kas üksi või koos mõne
pereliikmega. Mis võiks olla veel parem põhjus, et muuta vannituba üheks väga eriliseks paigaks?
Sinu kodu lemmikkohaks, kus aeg lihtsalt peatub? Ja teha seda viisil, mis peab ajaproovile vastu.
Kuidas seda aga saavutada? Kvaliteetsete materjalide, nutikate funktsioonide ja ajatult kauni
disainiga.

vaata kõiki