Artiklid ja uudised

Tallinna Õpetajate Majas on sügishooajal algamas 40 uut kursust

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee
Tallinna Õpetajate Majas algavad taas põnevad kursused huvilistele ja professionaalidele, millega oma oskusi ja teadmisi täiendada. Programmis on 40 huvikursust.

23. augustil algab klassikalise maali kursus lillemaal õlivärvidega, kuhu on oodatud ka need kes eelnevalt maalimisega kokku ei ole puutunud.
Septembri alguses ootame kursustele kõiki moe-, video loomise-, stilistika- ja meigikooli huvilisi. Septembis algavad ka kodu-, sisekujunduse ja sisekujundusprojektid arvutis kursused, kus õpime leidma lahendusi küsimustele, mis määravad tulevase kodu või interjööri vastavuse meie vajadustega ja loodud kujunduslahendusi ka esitlema.

Tervise- ja hea enesetunde huvilisi ootame jooga, mälu tugevdamise, praktilise psühholoogia, traditsioonilise hiina meditsiini kursustele. Algavad ka keraamika, taro-tõlgendamine ja ennustamine ning näitlejameisterlikkuse kursused.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Sügishooajal ootavad huvilisi uued kursused, nagu DJ õpituba, teadlik toitumine, hea tuju tunnid, portreefoto töötuba, isiksuse tüübida ja mõjus käitumine, meditatsioon ning sisemised rännakud, suhtlemistreening ja juugendjoonistamine. Jätkame traditsiooniliselt kavas olnud kursustega, nagu ajakujundaja, häälekursus, fotograafia, kristallimaagia ning mitmed praktilise- ja avaliku esinemise ning pingetest vabastamise, jooga, mindfullness ehk ärksa meele kursused.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Kunstihuvilisi ootavad klaasisultatustehnikad, keraamikas kannude valmistamine, portselanehete valmistamine, akrüül- ja kollazhmaali kursused.

Vaata kõiki kursuseid siit.
Tallinna Õpetajate Maja Facebookis!
Vaata ja liitu .... www.opetajatemaja.ee.

Sisestatud: 15.08.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki