Artiklid ja uudised

Softrend pakub uudseid lahendusi avaliku ruumi sisustamiseks

Kodumaine mööblitootja Softrend on laiendanud tootevalikut ning valmistab nüüdsest lisaks kodude sisustamiseks disainitud mööblile spetsiaalselt avaliku ruumi jaoks loodud tootesarju.

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

Kaasaegsed töötamisviisid, uudsete sisudega tööd ja töö mõiste laienemine üldse on hakanud nõudma töökeskkonnalt enamat kui laudadest, kappidest ja sahtliboksidest koostatud sundsisustust. Softrendi tegevjuhi Joonatan Vinkeli sõnul vajavad uued töövormid ja -kooslused võimalust eraldumiseks ja süvenemiseks. “Tänapäevased töökeskkonnad peavad olema vabad ruumilisest jäikusest,” kinnitab Vinkel. “Just see oli peamiseks ideeks, millest disainerid Softrend uute tootesarjade loomisel lähtusid.”

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

Projektimüügijuht Rene Mere lisab, et kõik loodud lahendused on laia modulaarsusega ning neid saab ruumis kohandada vastavalt ülesande iseloomule. “Kõiki avaliku ruumi jaoks valmivaid tooteid iseloomustab võimaluste mitmekülgsus – neid saab tellida interjöörile sobilikus kombinatsioonis, värvis ning materjalis,“ sõnab Mere.

Softrendi avaliku ruumi jaoks loodud tootesarjade hulka kuuluvad heli summutavate omadustega diivaniseeriad August ja Frankie, tahuline tumba Vetter, diivan-tumba Sofi, sirm Sigmund ja ooteala diivan Luc. Tootesarjade disaineriteks on Argo Tamm, Pent Talvet, Sven Sõrmus ja Janno Nõu.

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

Softrend pakub kvaliteetsete materjalidega ning oskusliku käsitööna valmistatud mööblit, mis teenib kontorit ja muid avalikke ruume pikki aastaid.

Lisainfo: www.softrend.ee.

Sisestatud: 06.12.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Inimesed vajavad enda ümber mugavat, töötavat ja inspireerivat ruumi. Ruumi, mis oleks piisavalt avatud, et luua võimalusi koostööks, aga samal ajal piisavalt privaatne ja vaikne, et süveneda. Ruumi, mis pakuks ergonoomilisi lahendusi konkreetseteks töölõikudeks, voolates samal ajal vabama toimetamise jaoks üle hoopis ootamatutesse formaatidesse, muutudes kontorist või tehasest sujuvalt kinosaaliks, raamatukoguks või rattaparandustöökojaks.

vaata kõiki