Artiklid ja uudised

Maze põhjamaiselt karge ja keskkonnasäästlik disain Design Studiost

Karge ja põhjamaine Maze 2017 kataloog on jagamiseks valmis, kuid alustame sellest, kui imetlusväärne on nende austus oma peamise inspiratsiooniallika - looduse - vastu. Maze Interior alustas juba 2003. aastal loodusest inspireeritud sisustuselementide tootmist, kaotamata kordagi silmist looduse heaolu. Nad kasutavad koduseid tootjaid, toodavad pakendeid taaskasutatavatest materjalidest, ei hangi puitu ohustatud metsadest ning valivad kõige keskkonnasõbralikuma transpordiviisi.

 Allikas: www.designstudio.ee

Allikas: www.designstudio.ee

Me elame maailmas kus meie väga kiire elustiil ning aina kasvav tarbimine kahjustavad nii inimkonda kui loodust. Maze püüab võtta aktiivse rolli selles, kuidas me tulevikus tarbime ja toodame ning kutsub kaasa ka oma kliente sarnaselt mõtlema. Me kõik oleme kursis Fair Tradingu ehk õiglase kaubandusega toitlustusvaldkonnas, miks peaksime vähemaga nõus oleme muudes tootmisvaldkondades? Maze nimetab sellist liikumist Slow Productioniks, mille keskmes on pika elueaga toode ning tootmine ning mida esindavad õiged väärtused ning võimalikult vähene mõju loodusele. Slow Production tootesari Maze 2017 aasta kataloog koosneb minimalistlikest riiulitest, nagidest ning abilaudadest, mis loovad pikaajalisi asjade paigutamise lahendusi.

 Allikas: www.designstudio.ee

Allikas: www.designstudio.ee

Peamine uuendus saabunud aasta kataloogis ongi toodete jagunemine erinevatesse kategooriatesse. Populaarsemad nende hulgas on endiselt rikkaliku valikuga Bill tooteseeria ning puukujulistest nagidest koosnev Nature seeria. Lisaks neile on välja toodud eraldi kategooriad Classic, Pieces ning Graphic. Tähelepanu keskmes on endiselt ka eelmisel aastal turule tulnud Pythagorase seeria, mis koosneb erinevatest riiulitest ning kolmnurksetest rohkete kasutusvõimalustega kinnitustest.

 Allikas: www.designstudio.ee

Allikas: www.designstudio.ee

Maze Interiors disainerid: Louise Hederström, Gustav Rosén, Malin Lundmark, Mattias Stenberg, Asshof & Brogård, Bernardo Senna, Olof Kolte.

Uuri Maze tooteid lähemalt Design Studio e-poest või saada hinnapäring info@designstudio.ee.
Igapäevase inspiratsiooni saamiseks jälgi ka Design Studio Facebooki ja Instagrami.

Vaata kindlasti ka Maze laotühjendusmüüki SIIN.
Uue kataloogiga saad tutvuda SIIN.

Sisestatud: 30.01.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki