Artiklid ja uudised

Efektsed pinnad dekoratiivkrohvidega Hansacolorist

Aina rohkem on hakatud huvi tundma dekoratiivkrohvide vastu, kuna need on üks interjööri viimistlemise võimalusi, millega saab anda ruumile väga erilise ja kordumatu väljanägemise. Dekoratiivkrohvidega on võimalik luua erinevaid pindu - nii struktuurseid kui tasapinnalisi ning kõrgläikivaid kui ka täismatte viimistlusi.

 Allikas: www.hansacolor.ee

Allikas: www.hansacolor.ee

Elite Traventino on dekoratiivkrohv, mis sobib nii vanade kui uute hoonete kaunistamiseks. Toode koosneb kustutatud lubjast ja marmorpulbritest, mis annavad krohvile kvaliteetsed omadused.

 Allikas: www.hansacolor.ee

Allikas: www.hansacolor.ee

Elite Marmorino on ideaalne viimistlusmaterjal, mis annab lisaväärtust interjööri arhailisele või kaasaegsele välimusele. Eriti sobib see seinte, aga samuti ka sammaste, lagede ning teiste pindade viimistluseks.

 Allikas: www.hansacolor.ee

Allikas: www.hansacolor.ee

Moma on dekoratiivne viimistusvärv, mis on inspireeritud 70ndate minimalismist. Momaga on võimalik muuta ainulaadseks ning omapäraseks iga ruum.

 Allikas: www.hansacolor.ee

Allikas: www.hansacolor.ee

Stuktuurviimistlusvärv Vertigo võimaldab luua efektseid lõpptulemusi, kasutades selleks erinevaid tööriistu ning dekoratiivvärve, nagu näiteks Tresor, Chic Fine, Chiffon, Plaisir.

Hansacolor pakub oma klientidele sõbrakuul nelja dekoratiivkrohvi sõbralikuma hinnaga s.o 25% soodsamalt.

Kui soovite toodet ise paigaldada, soovitab Hansacolor külastada 15. veebruaril kell 15.00 töötuba, kus näidatakse toote paigaldust. Töötuba on tasuta ning registreerida saab egle@hansacolor.

Tule ja tutvu tootevalikuga Hansacolori värvipoes.

Hansacolor OÜ
Aadress: Laki tn 16, Tallinn, Harjumaa 10621
Tel: 5888 8039, 603 6258
E-post: info@hansacolor.ee
www.hansacolor.ee
AVATUD: E-R 8:00-18:00
Facebook

Sisestatud: 02.02.2017

HANSACOLOR OÜ

Tel:
6036 258, 5888 8039
Aadress:
Laki 16, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Seina värvimise tehnikad: 3 nippi viltuse seina tasandamiseks

Seina värvimise tehnikad: 3 nippi viltuse seina tasandamiseks

Viltune toa sein ei pruugi alati olla seotud sügavamate struktuursete probleemidega. Mõnel juhul võib tegemist olla lihtsalt visuaalse defektiga, mis ei mõjuta hoone terviklikkust ega ohutust. Sel juhul saame abiks võtta erinevad seina värvimise tehnikad, mis ei muuda seina küll füüsiliselt sirgeks, kuid loovad optilise illusiooni sirgest seina pinnast ning tekitavad meeldiva ja harmoonilise interjööri. Selles blogipostituses uurimegi lähemalt, milliste nippide abil saab viltust seina visuaalselt parandada ning ruumis tasakaalu luua.

vaata kõiki