Artiklid ja uudised

Vineermööbli tootja Radis esitles Kölni mööblimessil uusi tooteid

Radise valikusse on lisandunud uus tooteseeria SAM, kus väänleva kujuga toodete hulgast leiab nii riiuli, TV-aluse, diivanilaua kui ka kummuti. Materjalina kasutatakse Soome Koskisen vineeri, mis on juba kaetud värvikihiga, aga puidusüvi jääb näha ning annab edasi materjali looduslikkuse.

 Allikas: www.radis.ee

Allikas: www.radis.ee

Samuti on täienenud populaarne PIX sari - riiulit PIX saab nüüd ka pikemana ja rohkemate vahekappidega, toonivalik on laienenud ka kummuti PIX puhul, mis on saadaval nüüd valge ja musta filmivineeriga.

 Allikas: www.radis.ee

Allikas: www.radis.ee

Radis - Eesti mööbel Sinu tuppa ja aeda!
www.radis.ee
E-mail: info@radis.ee
Tel: 5558 5656
Aadress: Järvekalda 33, Harkujärve

Kõigi toodetega saab lähemalt tutvuda ka 4ROOMi salongis, aadressil Pärnu mnt 110.

Sisestatud: 02.02.2017

Radis Mööbel - põhjamaine elegants

Tel:
5558 5656
Aadress:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

Tänavuse aasta messikalender on alanud! Alustame sooja vastuvõtu osaliseks saanud 2024. aasta Stockholmi mööblimessiga, mis tähistas sellel korral eelkõige kogukonna vaimule juhindumist, kuid ka skaleerumisvõimekusele nii disainis kui tootmises. Lisaks kõigele olid esindatud kaasaegsed tipptasemel installatsioonid. 6.-10. veebruaril toimus Stockholmis põneva katselavana interjöörimess eelkõige ka uutele ideedele - see ongi kokkuvõttes juhtiv Skandinaavia sisustussündmus! Radis Furniture esitles oma uusimaid tooteid – uut ustega GRID riiulit, kodukontori lahendust CRANE'i ja lisaks teisi Eesti disaini uuenduslikke lahendusi. Radise stendi askoht C11:16.

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Uus aasta toob jõuliselt disaini beeži ja elevendiluuvalget tooni, kuid seda koos tugeva kontrastiga. Siit edasi on ka lihtne arvata, miks Radis Furniture pakub CRANE riiulit nüüd ka valgete metalljalgadega.

2024. aasta toob rohkelt kontrasti, kokkukuuluvust loodusega ja jätkusuutliku mõtlemise praktikaid ning selgelt tuntavat karakterit. Need mõtted kajastuvad enim selle aasta tegemistes. Loodus tähendab palju ökoloogilisi materjale, looduslikke värvigammasid, väliskeskkonna sissetoomist taimede näol ja jätkusuutlikuse tsementeerimist kõige laiemal viisil sisekujunduses. Rohelus pole enam lihtsalt trend - see on elustiil! Öko-teadlikkus astub üha kesksemasse disainipositsiooni, üha enam suurendatakse looduse ligipääsu siseruumi, isegi kardinad on justkui takistus, mis tuleks eemaldada ja saata ajaloo prügikasti, et lasta sisse naturaalne valgus.

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

Pilkupüüdev GRID on nüüd kasvanud palju suuremaks. Endiselt kasutatav nii ruumijagajana või raamaturiiulina hubasuse lisamiseks, vinüülplaatide või kõigi vajalike dokumentide hoidmiseks seda nii kodus kui kontoris. Saadaval nüüdsest neljas suuruses - kuni 8×8 riiulivalemiga ja lisaks veel ka eritli praktiline versioon ustega. GRID on valmistatud keskkonnasõbralikust Koskisen HPL lamineeritud vineerist, tammespooniga vineerist või Forescolorist (orgaaniline läbivärvitud puitkiudplaat). Riiulil on sokkel, et sobituda erinevate põrandaliistudega. GRID on disainitud Raul Abneri poolt.

vaata kõiki