Artiklid ja uudised

Walk-in garderoob on kättesaadav luksus - nõu annab V-Disain

Walk-in garderoob on tänapäeval miski, mis vajab loomiseks natuke nuputamist ja veidi ruumi. Nüüd saab walk-in garderoobi eeliseid nautida igaüks.

 Allikas: www.v-disain.ee

Allikas: www.v-disain.ee

Mis on täpselt walk-in garderoob?

Walk-in garderoobi näol on tegemist ruumisuuruse panipaigaga, kuhu - nagu nimigi ütleb - saab sisse kõndida. Ilmselt kangastub terminiga kujutluspilt mõnest glamuursest Hollywoodi paleest ja eks kõige enam leidugi sellist lahendust jõukamates majades.
Küll aga pole rikkused ja suur häärber tänapäeval enam vajalik, et seda praktilist garderoobi endale luua.

Ennegi on asjad, mis kunagi olid luksus, saanud kõigile üsna tavaliseks. Eraldi ja hiigelsuur ruum pole ka enam nõue, nii et isegi korterisse või väiksemasse eramusse on walk-in garderoobi paigaldamine täiesti mõeldav.

Kõndimisruumi on siiski vaja, et tegemist oleks walk-in garderoobiga. Küll aga ei pea ootama, et lapsed kodust välja koliks või ohverdama selle jaoks juba olemasolevat ruumi - piisab sellestki, kui näiteks suure magamistoa garderoob planeerida veidi suuremaks . Kasutades liuguksi garderoobiruumi eraldamiseks, võib ka suur lahendus olla võimalikult ruumi säästev.

 Allikas: www.v-disain.ee

Allikas: www.v-disain.ee

Millised on walk-in garderoobi eelised?

Võidakse mõelda, et kapp on kapp, mis seal ikka asja edevaks ajada. Kui aga on ruumi, miks mitte seda praktiliselt ära kasutada? Walk-in garderoobi muudab kasulikuks järgnevad omadused:
- Koondab rõivad ühte ruumi. Magamistuba on ju puhkamise tuba, kuhu ei pea pesuga jändamist või isegi riietumist tooma. Paraku on sageli magamistoas riided laokil nii ehk naa - küll aga saab seda walk-in garderoobiga vähendada;
- Sahtlid ja riiulid kõige jaoks – kingad, aksessuaarid, ehted, ilutarbed, trenniasjad saab maitsekalt sobivas kohas hoida. Samuti on sul kohe käepärast kõik vajalik, kui sätid end valmis tööpäevaks või ürituseks;
- Peeglike-peeglike kapi sees - koos hea valgustusega saad kiirelt proovida erinevaid riideid ja vaadata, kuidas need istuvad. Kui ruumi napib, miks mitte kasutada peegel-liugust?;
- Glamuur – sellest ei saa üle ega ümber. Isegi kõige lihtsam garderoobiruumike on eriline, sest see on praegu veel haruldus ja pealtäha miski, mis eeldab luksuslikku elustiili. Samuti võib walk-in garderoob hiljem kasuks tulla, kui plaanid korterit või maja müüa.

Kui selline lahendus pakub huvi, siis võta julgelt V-Disainiga ühendust.

www.v-disain.ee
Facebook

Sisestatud: 11.04.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid