Artiklid ja uudised

Aia-ja terrassimööbel suveks korda Autentico Versante veekindla kriidivärviga

Coloratum OÜ pakub välja hea ning kiire lahenduse aia- ja terassimööbli uuendamiseks. Kindlasti on igaühel mõni luitunud aiatool või räämas rõdukast, mis vajab hädasti iluravi - siin tuleb appi Autentico Versante veekindel kriidivärv, mis sobib peaaegu kõikidele materjalidele: lakitud, värvitud ja õlitatud puidule, metallile, betoonile, keraamikale, plastikule, klaasile, jne.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee

Autentico Versante veekindla kriidivärvi eelis on see, et seda saab kanda otse vanale viimistlusele, ilma seda eelnevalt eemaldamata. Värv kuivab poole tunniga ja on peaaegu lõhnatu. Autentico Versante on saadaval rohkem kui 150 kaunis värvitoonis, värv on loodussõbralik ja sobib ka lastemööbli ning mänguasjade värskendamiseks. Autentico Versante on hingav värv, mis ei kahjusta aluspinda.

Autentico Versante kriidivärv sobib nii aiamööbli, lillepottide, metallist aiapiirete kui ka aiamajakese värvimiseks. See ei vaja täiendavat vahatamist ega lakkimist ning on täiesti ilmastiku- ja UV-kindel.

Haara pintsel või värvirull ja purk Autentico Versante kriidivärvi ning anna oma aia- ja terrassimööblile kõigest mõne tunniga värske välimus.

Uuri lähemalt salongist Coloratum, Tondi 37, Tallinnas. Vaata lisa ka kodulehelt www.coloratum.ee ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 23.05.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki