Artiklid ja uudised

Ilmus ajakirja "Remondi ja Ehita" suvenumber

Ajakirjas "Remondi ja Ehita" jagatakse tarvilikke nõuandeid nii koduomanikule kui aiandushuvilisele. Suvehooaja saabudes jagavad Sisustusweb ning Duo Disaini sisearhitektid Krislyn Kokk ja Aivi Kukk ideid, kuidas sisustada välikööki. Hüva nõu antakse nii materjalivaliku kui planeerimise kohta nii eraldiseisva kui ehitatud väliköögi osas.

Inspiratsiooni ehitamiseks ja sisustamiseks tasub ammutada Tallinna külje alla Jõgisoole kerkinud kodu loost: see on maja, mis on täis loovust ja ajaloo ilu. Mitmesajaaastase ajalooga palgid ja tellised on nutikalt taaskasutatud ning tulemuseks on hoone, millesarnast teistel ei ole.

Ajakirjas antakse nõu ka eaka elamu ostuks-müügiks – tark on ka nüansid läbi rääkida, et hilisemad vaidlused ei jääks aastateks pooli painama.

Tööriista loos räägime saagidest – valik on sedavõrd lai, et võtab silme eest kirjuks. Pakutava hulgas aitab orienteeruda Bauhofi tööriistade arendusjuht Ramon Järvsoo.

Paneme ka terrassilauad paika, tutvustame hekitaimi, valime eramusse küttesüsteemi ja värvime maja traditsiooniliste värvidega – kõik need tööd vajavad tegemist just suvel.

 Allikas: issuu.com

Allikas: issuu.com
Lehitse ajakirja ja loe:

- Hüva nõu väliköögi sisustamiseks;
- Küttekatla valimine algab põhjalikust eeltööst;
- Ilus kodu Jõgisool inspireerib;
- Traditsiooniline värv on kaitseb aastateks;
- Tööriistad: saagide valik võtab silme eest kirjuks.

Kliki ajakirja esikaanel ja loe lähemalt.
Ajakirja kohta lisainfot leiad siit.

Sisestatud: 20.06.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki