Artiklid ja uudised

Mööbli planeerimine ja valmistamine keerukatesse ruumidesse - nõu annab Moderustik OÜ

Mugava kasutusega mööbel eeldab põhjalikku eeltööd kogenud planeerijatelt. Renoveeritavates vanades hoonetes tundub vahel võimatu mööblit kasutajasõbralikult planeerida. Iga probleem on tegelikult huvitava planeeringu eeltingimus - keerukate ruumide lahendamine on minu hobi.

Taaskasutuspuit koos sepisega, moderne vorm – arhailised elemendid. Allikas: moderustik.ee

Taaskasutuspuit koos sepisega, moderne vorm – arhailised elemendid. Allikas: moderustik.ee

Olen hariduselt vormidisainer ja tegelenud umbes 30 aastat mööbli- ja ruumikujundamisega. Viimane masuaegne tööpuudus tekitas idee lisada kujundusele ka mööbli teostuse organiseerimine “võtmed kätte” teenusena. Nii sündis firma Moderustik OÜ, mille tunnuslauseks on “klassikaline mööbel, kaasaegsed mugavused.”

Tamme ja klaasiga kombineeritud söögilaud. Allikas: moderustik.ee

Tamme ja klaasiga kombineeritud söögilaud. Allikas: moderustik.ee
Meie põhitööks on kujunenud köögimööbli lahenduste loomine, millega koos lahendame sageli ka kööki ümbritseva ruumi. Soovitame lahendada ruumi komplektselt, mitte üksikute mööbliesemete kaupa. Terviklahendusena ruumi planeerides ja teostades on tulemus alati parem ja soodsam. Teeme tihedat koostööd arhitektide ja ruumikujundajatega nende ideede reaalseks muutmisel juba projekteerimise käigus.

Puidutöökojad tegelevad valdavalt ainult puiduga, metallitöökojad ja sepad metalliga. Meie tegevuse alusideeks on põhjalik kujundustöö, mille käigus seome erinevad materjalid terviklikuks interjööriks. Aja jooksul on meie puidutöökojal välja kujunenud parimad koostööpartnerid üle Eesti, kes tarnivad meile nii kvaliteetset mööblifurnituuri kui ka meie jooniste põhjal valmistatud mööblidetaile erinevatest materjalidest: metall, plekk, klaas, kivi jne.

Mida rohkem on objektil erinevaid alltöövõtjaid, seda rohkem probleeme ja ajakulu tellijale tekitatakse. Meie lahendame kompaktselt sisustamisega seotud probleemid. Kui tellite mööbli kujunduse koos teostusega, siis eraldi kujundustasu me ei võta.

Tuleme alati kliendi juurde kohale, kuna parim tulemus saavutatakse alati kohapeal ruumi eripäradesse süvenemisel. Kuna meil ei ole mööblisalongiga seotud kulutusi, siis saame pakkuda konkurentsivõimelise hinnaga paremini läbimõeldud ruumilahendusi. Kliendile mugava töökorralduse tulemusena on meil tekkinud Eestis mitmed rahulolevad püsikliendid, kes tellivad põhiliselt erinevaid terviklahendusi.

Vaata lisaks tehtud töid kodulehelt www.moderustik.ee. Uuri lisa ka Facebookist.

Marti Kivimägi
Moderustik OÜ

Sisestatud: 18.09.2017

ModeRustik OÜ - Sisuga Sisustus

Tel:
503 1605
Aadress:
Liiva, Esiküla küla, Hiiumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Palkmaja mööbli eripärad

Palkmaja mööbli eripärad

Palkmajas on ideaalne sisekliima elamiseks ja kokkamiseks! Sisustamisel ilmnevad aga märgatavad erinevused võrreldes teist tüüpi hoonetega. Palkmajade kõige suurem probleem on vajumine. Kõikide naturaalsest puidust horisontaalelementidest kokku monteeritud hoonete puhul toimub õhuniiskuse muutumise tõttu mingil määral kõrgusmõõtude kõikumine. Seda on hea jälgida eriti külmadel talvedel, kui õhuniiskus on kõige madalam ja ruumi kõrgus veidi väheneb.

Stiilsed kvaliteetköögid firmalt Moderustik

Stiilsed kvaliteetköögid firmalt Moderustik

Valmistame eritellimusmööblit rahulikul Kassari saarel. Asukohast lähtuvalt ei saa me võistelda kõige odavamate pakkujatega, seetõttu oleme keskendunud kvaliteedile ning leidlikele lahendustele. Tegeleme iga kliendiga personaalselt - tuleme enne tööde alustamist teie juurde kohale ruumi ja stiili hindama. Tutvustame teile meie võimalusi materjlainäidiste põhjal ning vajadusel teeme uued värvi- või vorminäidised enne tellimuse lõplikku vormistamist. Üritame oma töös ühendada Eesti stiili ning kultuuriruumi Euroopa ja Skandinaavia kvaliteediga.

Moderustik - unikaalne retroköök sinu koju

Moderustik - unikaalne retroköök sinu koju

Kui planeerite uut kööki ja teil on esmapilgul lahendamatuna tunduv soov, siis olete õiges kohas - teid aitab Moderustik. See on kaasaegselt mugava mööblifurnituuri baasil arhailises stiilis moodulmööbel, mille loomise idee tekkis ligi kolmekümne aasta jooksul oma ala parimate praktikutega tihedas koostöös eritellimusmööblit kujundades ja valmistades. Moderustikut iseloomustavad lühidalt kõige paremini sõnapaarid modernne sisu ja rustikaalne välimus.

vaata kõiki