Artiklid ja uudised

Tapeedistuudio soovitab: kasuta tapeeti ka vannitoas

Tapeet vannitoas? Miks mitte, kui kasutada niiskuskindlaid liime ja sein õigete niiskuskindlate viimistlusvahenditega ette valmistada ning tapeeditud pind üle lakkida.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Otseselt veega mitte kokkupuutuvatel pindadel piisab ka pvc-kihiga tapeedist. Tapetseeritud vannitoa või wc sein võimaldab luua palju mängulisema ruumi kui keraamiline plaat, mille paigaldamine on kulukas ja vaevarikas. Selle tingib asjaolu, et keraamiline plaat peab olema pigem neutraalne, et see ka aastate pärast meelepärane oleks. Seevastu tapeeditud pind annab võimaluse palju originaalsemateks lahenduseks, võimaldades mõne aja pärast taas hõlpsalt ruumi ilmet muuta.

Eriti põneva tulemuse annavad 3D-mustriga digitapeedid. Otseste veepritsmete vältimiseks võiks valamutaguse tapetseeritud seina katta klaasitükiga - õigeid hermeetilisi isolatsioonivahendeid kasutades on ka duššinurgas ja vannitaguses seinas võimalik klaasi kasutada. Kauni koosluse saab, kui neutraalset keraamilist plaati kasutada osaliselt vaid kohtades, mis otsest vett saavad ning ülejäänud seinaosad lemmikmustriga tapeediga katta.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Inspiratsiooni leiad ka siit või tutvu toodetega Tapeedistuudio salongis Sisustus E- Kaubamaja 2. korrusel.

Tapeedistuudio Facebookis

Sisestatud: 23.10.2017

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki