Artiklid ja uudised

Wild Tile sisustuspaneelid – looduse looming tänu kordumatule puidusüü mustrile

Vineerist seina- ja laepaneelidest on alati räägitud kui looduse loomingust tänu materjali kordumatule puidusüü mustrile. Nimi Wild Tile väljendab nii paneelide pinna metsikut mustrimängu kui ka selle kaasaegset ranget geomeetrilist vormi. Kuna see toode vajab eraldi tähelepanu, otsustati luua täiesti uus bränd nimega Wild Tile.

Wild Tile seina- ja laepaneelid toodetakse tugevast ja stabiilsest kase- ja männivineerist, mille spoonikihid on omavahel fikseeritud veekindla liimiga, tagades paneelide vastupidavuse niiskusele. Paneelid elavdavad suuri pindu ning on mõeldud kasutamiseks sisetingimustes.

Paneelid on saadaval viimistlusega ja ilma. Breeze või Storm viimistletud paneelid on nähtavalt poolelt peitsitud ja lakitud. Wave seinapaneelid on harjatud, valgeks värvitud ning seejärel lihvitud. Standardvalikusse kuuluvad naturaalne ja 10% valge lakiga kaetud paneelid.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Breeze

Kasevineerist Breeze seina- ja laepaneelides on kokku saanud põhjamaise looduse kargus ja kasepuidu naturaalne soojus. Paneelide pind on suvisele tuuleiilile omaselt värske, kerge ja voolav. Paneelid lisavad interjööri puidu naturaalset soojust ja looduse rafineeritud mustrimängu.

Iga paneel on kordumatu puidusüü mustriga, mis elavdab seinapindu tagasihoidliku elegantsiga. Breeze seina- ja laepaneelide pind on ühtlase ja voolava puidusüü mustriga. Pinnal võib kohati märgata väikeseid pärloksi ja kasepuidule omaseid tumedamaid triipe ehk väärsäsikiiri. Puumarketi tootevalikusse kuuluvad valged Breeze seinaplaadid mõõtudega 290x2480mm ja 600x1200mm ning naturaalne Breeze seinapaneel mõõduga 600x1200mm.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Storm

Kasevineerist Storm seina- ja laepaneelides on kokku saanud põhjamaise looduse jõulisus ja kasepuidu naturaalne soojus. Paneelide pinnamuster on tormisele tuulele omaselt ettearvamatu, kontrastne ja jõuline. Paneelid lisavad interjööri maalähedast robustsust ja puidule iseloomulikku soojust.

Oksakohtadega rikastatud paneelid annavad ruumile vajaliku annuse karakterit, mis loob inspireeriva ja mitmekülgse elukeskkonna. Storm seina- ja laepaneelide pind on kontrastse ja jõulise puidusüü mustriga. Pinda ilmestavad oksakohad, kasepuidule omaseid tumedamad triibud ehk väärsäsikiired ning pahteldatud pinnapraod. Puumarketis on Storm paneele kolmes erinevas variandis – kitsam naturaalne paneel, laiem naturaalne paneel ning valge Storm seinapaneel.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Wave

Männivineerist Wave sinapaneelides on kokku saanud põhjamaise looduse kontrastsus ja männipuidu naturaalne soojus. Paneelide pinnamuster on reljeefne ja selgepiiriline kui laine jälg liival. Paneelid lisavad interjööri looduse mängulisust, kontrastsust ja puidule iseloomulikku soojust.

Harjatud paneelid annavad ruumile omapärasust, mis köidab ka kõige tagasihoidlikumat silma. Wave seinapaneelide pind on reljeefne ning tugevalt esile tuleva mustriga. Iga paneel on kordumatu mustriga ning meenutab liivaluiteid. Wave paneelid on saada kahes erinevas toonis – naturaalne ning valge pinnatöötlusega.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Kuidas paneele paigaldada ja hooldada?

Paigaldus on sama lihtne kui 2+2. Igal paneelil on 2 punni ja 2 soont, mis teeb paigaldamise võimalikult lihtsaks. Ühenda kaks punni ja kaks soont ning sein on valmis enne kui arugi saad. Detailse paigaldusjuhendi leiate siit. Vaata ka paigaldusvideot.



Viimistletud seina-ja laepaneele on lihtne hooldada. Puhastamiseks kasuta niisket lappi. Peale puhastamist tõmba paneelid kuiva lapiga üle. Värvitud ja lakitud paneelid ei vaja järelhooldust, küll aga vajavad õlitatud ja vahatatud paneelid.

Sajandeid on inimesed metsast otsinud sisemist rahu ja tasakaalu. Üha kiirenevas elutempos jääb sellisteks otsinguteks aega järjest vähemaks. Kase- ja männivineerist paneelid võimaldavad meil lihtsalt luua enda ümber keskkonna, mis inspireerib ning samas pakub puhkamiseks vajalikku harmooniat. Nii, nagu iga puu on ainulaadne, on igal Wild Tile plaadil oma muster ning sein saab olema maailmas tõesti unikaalne.

Uuri lähemalt Puumarketi esindustest või kodulehelt www.puumarket.ee.

Sisestatud: 22.11.2017

Puumarket AS

Tel:
679 1551
Aadress:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Iga maja on kellelegi kodu. See on paik, mida soovitakse muuta kauniks, mugavaks ja hubaseks. Kuigi linnapilti ilmestavad enamjaolt krohvitud kiviseinad, siis järjest rohkem on sinna lisandunud ka puidust fassaade.

Selline “puidune” lähenemine on eriti levinud just maapiirkondades, kuhu linnakära nii naljalt enam ei kostu. Metsaserval asuv puidust välisvoodriga maja paistab kui ideaalne pelgupaik, otsekui muinasjutust ehk kodu, selle kõige ehedamas tähenduses.

vaata kõiki