Artiklid ja uudised

Meisterda ise jõulukink Vivendi puidu- ja paberistuudios

Jõulud on kohe ukse ees ning miks mitte valmistada jõulukingid oma kätega. Vivendi koolituskeskuse puidu- ja paberistuudio on koht, kust saab tellida erinevaid jõuluteemalisi töötubasid näiteks ettevõtete üritustele või jõulupidudele või siis ka juba valmis käsitööna valminud kingitusi töötajatele või klientidele.

 Allikas: vivendi.ee

Allikas: vivendi.ee
Võimalus on tellida kingitused vastavalt oma soovile või valida Vivendi poolt pakutud ideede ja lahenduste seast. Parimad tulemused saavutatakse tavaliselt ikka koostöös.

Mõned kingiideed puidust valmistatud esemete seast: mobiilialus või visiitkaardihoidja, eksklusiivsem tammest sulepeakarp, kadakast kuumaalus, lõikelaud või võtmesein, lepast teekarp, lastele vahvad puidust mängud jne;
Mõned kingiideed paberist: käsitööna valminud jõulukaardid klientidele, seina- jalauakalendrid, märkmikud, albumid, tee-ja ehtekarbid, kontorisse või vaateaknale jõulukaunistused jne. Esemetele on võimalik lisada ka trükk või graveering vstavalt kliendi soovile.

Meisterdamise töötubasid pakutakse nii lastele kui täiskasvanutele. Töötubasid viiakse läbi väiksematele seltskondadele ka enda ruumides, kuid tihti käiakse ka kliendiüritustel kohapeal ning seda ka kõige kaugemates Eestimaa nurkades. Töötubasid on tehtud nii 6-8 liikmelistele seltskondadele kui ka 5000 osalejaga üritustel.

Mõned ideed puidutöötoaks: lindude toidumajad, pähklikorvid, pähklipurustajad, pildiraamid, karbid, küünlajalad, kuumaalused, mängud, ehted jms;
Mõned ideed paberitöötoaks: ruumilised jõulukaunistused (lumehelbed, kuused, tähed, inglid jms), kingikotid, kingikarbid, laternad, pildiraamid, kalendrid, albumid-märkmikud, pop-up või pusle jõulukaardid, erinevates tehnikates ehted, käsitööpaberi tegemine (väiksem seltskond), põnev origami voltimine jms.

Põhjaliku info Vivendi tegemistest leiad www.vivendi.ee või helista telefonil 600 2244 ja räägime soovid ning võimalused läbi. Kes metsas matkamas ja puid noaga vestmas ei käi, saab puidutöö kogemuse just siit - Tallinnast, Mustamäelt.

Sisestatud: 24.11.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki