Artiklid ja uudised

Salongi Coloratum dekoreerimissoovitused aastaks 2018

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Mööbli värvimine on endiselt moes. Lisaks armastatud valgetele ja hallidele toonidele, võib sel aastal märgata sügavate ja sametiste toonide, nagu lilla ning tumesinise, esile kerkimist. Populaarne on ka ühe põhivärvi erinevate alatoonide koos kasutamine. Kes ei soovi kodus suuremat remonti ette võtta, saab interjööri lihtsasti elavdada ühe majesteetliku ja mõjusat värvi mööbliesemega.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Samuti on jätkuvalt trendikad erinevad geomeetrilised mustrid. Miks mitte kasutada neid lisaks kodutekstiilidele ka näiteks mööblil. Coloratumi salongist leiab hulgaliselt sobivaid šabloone nii mööbli kui seinte dekoreerimiseks.

Uue tuulena on sel aastal tagasi tulnud suured lillelised mustrid. Neile, kes soovivad vaheldust tavapärasele tapeedile, on salongil välja pakkuda äsja Eesti turule saabunud dekooritempleid, millega on võimalik kergesti kaunistada lisaks seintele ka tekstiile ja mööblit.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Ja loomulikult pole kuhugi kadunud populaarne shabby chic ehk lohaka elegantsi stiil. Eriliselt omanäolise mööblieseme või seinapinna saab luua, kasutades Autentico kriidi- ja lubivärve ning toonitud vahasid.

Uuri lähemalt salongist Coloratum, Tondi 37, Tallinnas. Vaata lisa ka kodulehelt www.coloratum.ee ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 24.01.2018

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki