Artiklid ja uudised

Hektor Light jagab 6 silmatorkavamat valgustitrendi

Mõistagi tuleb valgusteid valida oma maitse ja soovi järgi, kuid siinkohal toob Hektor Light meieni eredaimad uudsed trendisuunad valgustimaailmast tuntud tootjatelt. Milliseid stiile, värve ja materjale me alanud aastast leiame?

1. VALGUSTID "KAUGETEST AEGADEST"

Kaugetest aegadest inspireeritud valgustid sobivad neile, kes armastavad klassikalist stiili - just siit pärineb tootja Flos uus valgusti Bon Jour. See valgusti on loodud Philippe Starcki poolt ning sündinud kuulsa prantsuse kristallifirma Baccarat (loodud 1764) küünlajalast inspireerituna. See on ajatu ikooniline valgusti, kus tööstuslik täpsus ja oskuslik käsitöökunst on omavahel põimunud. Head asjad on kestavad läbi aegade ja jäävad väärtuseks ka tulevikus.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

2. ART DECOST INSPIREERITUD VALGUSTID

Art Decost ainest ammutanud valgusteid iseloomustab elegants, geomeetrilised vormid, rikkalik materjalikasutus ning külluslikud läikivad pinnad. Meile jääb võimalus valida erinevate pinnakatete vahel, milleks on kas kroom või poleeritud messing. Valgustid Gaudi ja Sixty on toodetud firmas Pedret.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

3. ARHITEKTUURSETE VORMIDEGA SUUREMÕÕDULISED VALGUSTID

See suursugune ja elegantne Raqam valgusti on moodulitest kokkupandav süsteem. Seitsme erineva kujuga valmismoodulitest saab luua lõputult valguskontseptsioone, mis sobivad nii kodudesse kui ühiskondlikesse ruumidesse. Idee autoriks on kuulus looja Marc Sadler, tootjaks Itaalia firma Masiero.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

4. SALAPÄRANE NATURAALNE KIVI - MARMOR

See imeõhukeseks lõigatud marmorkivist lauavalgusti Stone mõjub salapäraselt. Tootjaks Tom Dixon, kes paistab silma originaalsete arhitektuursete puhaste vormide loojana.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

5. PÄIKESELINE KOLLANE VÄRV JULGETELE

Julge, lihtne, elegantne, dekoratiivne rõõmupakkuv valgusti Petit Nuage prantsuse firmast Design Heure toob särtsaka aktsendi igasse ruumi.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

6. PASTELSED TOONID

Nii nagu voogav valgus on soe ja meeldiv, nii on ka valgusti Pu Erh toonid pastelsed ning mõjuvad tumedas ruumis eriliselt. Disaineriks Xavier Manosa, tootjaks Marset.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

Täispikka ülevaadet Euroluce messil nähtust saad lugeda ülevaatest, mis näitab veel põhjalikumalt kätte valgustimaailma peamised uued suunad.

www.hektor.ee
Facebook

Sisestatud: 09.02.2018

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki