Artiklid ja uudised

Coloratum soovitab: viimistle köök hooldusvaba Autentico Frescolini mikrotsemendiga

Salong Coloratum soovitab köögi ja ka teiste ruumide viimistlemiseks stiilset ning hooldusvaba Autentico Frescolini mikrotsementi.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Ka Eestis hakkab üha enam populaarsust koguma stiilne vuugivaba pinnaviimistlusmaterjal - mikrotsement. Tegemist on veekindla 3-4 mm paksuse viimistluskihiga, mis sobib suurepäraselt katmaks vana köögitasapinda, keraamilisi plaate, põrandat ja seinu nii elutoas kui niisketes ruumides. Tulemus jätab looduskivilaadse elava pinna. Saadaval on palju erinevaid värvitoone, mida on võimalik omavahel ise segada ja kombineerida. Kuna Autentico mikrotsement sobib kasutamiseks välitingimustes (kuni -45 C), siis on see väga hea materjal ka suveköökide tasapindade katmiseks.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Eriliseks teeb Frescolini ka see, et tasase pinna saavutamiseks pole seda vaja lihvida (samas võib seda soovi korral ka teha), vaid siledus saavutatakse jaapani kelluga pinda tihendades.

Uuri lähemalt salongist Coloratum, Tondi 37, Tallinnas. Vaata lisa ka kodulehelt www.coloratum.ee ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 13.03.2018

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki