Artiklid ja uudised

Delux Dreams soovitab, kuidas lihtsal ja mõjusal viisil magamistoale kevadiselt värskem ilme anda

Kaunist õiteilu looduses veel napib, aga samas ei pea magamistoas sama tagasihoidlikku joont hoidma. Piisab uuest efektsest voodipesust ning kodulõhnast ning juba saad oma voodi ehtida lindude, liblikate, rohetavate väljade värskuse ja rikkaliku ning lõhnava õitemerega.

Voodipesu Jardin Allikas: www.delux.ee

Voodipesu Jardin Allikas: www.delux.ee

Loodusest inspireeritud muster muudab magamistoa meeleolu salapärasel viisil. Võta hetk ja tunneta, kuhu erinevate toonide kombinatsioonid sinu meeleolu suunavad. Pehme ja siidine materjal, värvid ning lõhnad mõjutavad meie meeli tugevalt.

Küllusliku lillemustriga voodipesu annab haakuvate sisustuselementide lisamiseks väga laialt inspiratsiooni. Vali kaks või kolm mustris sisalduvat tooni, mida sooviksid ruumis neutraalsel taustal aktsentelementidena kasutada. Selleks võib olla näiteks tool, senapilt, kardinad, padjad või valgusti.

Nüüd jääb vaid sellele õitemerele kodulõhn lisada. Absolute Green Tea Locherberilt on justkui kevadine tuulepuhang, mis annab aimu piibelehtede ja kannikeste peatsest saabumisest. Sellest pisut magusam Dokki Cotton ümbritseb sind aga iiriste, puuvillaõite, vanilje ning valgete roosidega.

Voodipesu Floral Allikas: www.delux.ee

Voodipesu Floral Allikas: www.delux.ee

Fotodel on eksklusiivne voodipesu Valeronilt, mille laiem valik on saadaval Delux Dreamsi salongides. Kollektsoonist leiab kuulsat egiptuse puuvilla, pima puuvilla, siidi ning loomulikult kvaliteetset puuvillasatiini. Kodulõhnade valikus on kaheksa meelilummavat parfüümi, mille hulgast leiad kindlasti oma.

Delux Dreams kauplused:

Tallinna salong
Pärnu mnt. 139F (ISKU maja II korrus)
11317 Tallinn, Estonia
E-R 10.00 -18.00, L 11.00 -17.00

Viljandi esindussalong & tehase väljamüük
Raua 5
71020 Viljandi, Estonia
E-R 10.00 -18.00, L 11.00 -17.00

www.delux.ee
Facebook

Sisestatud: 03.04.2018