Artiklid ja uudised

Ilmus ajakirja "Remondi ja Ehita" suvenumber

Kasvuhoonete valikus leidub uhkeid kuplikujulisi ja klassikalisi vorme. Sisustusweb ja Vivero teevad sellesse põnevasse maailma ekskursiooni. Mida tuleks kasvuhoone soetamisel nende tehniliste omaduste osas meeles pidada? Loe lähemalt ajakirjast.

Kasvuhoone soetamisel tuleks eeskätt silmas pidada kasutamise eesmärki – kas soovite kasvuhoonet kurkide, tomatite kasvatamiseks, eksootiliste taimedega katsetamiseks või aia iluks. Tavapärase kasutusotstarbe korral on otsustamise aluseks kasvuhoone eluea ja hinna suhe: tavapäraste köögiviljade kasvatamisel tuulevaikses kohas ajavad asja ära ka kõige odavamad Hiinas toodetud kilekasvuhooned, mille odav hind lubab selle ka paari aasta pärast välja vahetada. Eksootiliste viljade puhul saab määravaks soojapidavus ning kui soov on kasvuhoone näol aeda ka praktiline pilgupüüdja hankida, tuleb lähtuda disainist. Loe edasi siit.

 Allikas: issuu.com

Allikas: issuu.com
Ajakirjas "Remondi ja Ehita" jagatakse ka teisi tarvilikke nõuandeid nii koduomanikule kui aiandushuvilisele. Lehitse ajakirja ja loe:

- Näpud mulda põnevas kasvuhoones;
- Ajalooga kodu Kadriorus;
- Korteriühistu üldkoosolek. Miks ja kuidas?;
- Kinnisvara kinkimine: millises olukorras ja millistel tingimustel?;
- Vanad püstakud uueks;
- Pere kokku ja õue kokkama;
- Robot niidab ja ei nurise.

Kliki ajakirja esikaanel ja loe lähemalt.
Ajakirja kohta lisainfot leiad siit.

Sisestatud: 20.06.2018

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki