Artiklid ja uudised

JÄMERÄ valmismajade tüüpprojektid on paindlikud

Jämerä Elegant valmismajade tüüpprojektid on paindlikud – olgu see siis väike seinanihutus või totaalne stiilivahetus. Kõik on võimalik.

 Allikas: www.jamera.ee

Allikas: www.jamera.ee

Jämerä Elegant projekt - modernne või klassikaline

Elegant on lihtsa põhiplaaniga kompaktne maja, mille tagasihoidlik netopind on kompenseeritud dünaamilise planeeringuga. Kolm magamistuba on paigutatud maja erinevatesse nurkadesse, mis tagab kõigile pereliikmetele piisava privaatsuse, jättes samas hea võimaluse tulla kokku maja keskel asuvasse avarasse elutuppa vaid paari lühikese sammuga. Koduhoiuruumi saab kasutada ka sauna eesruumina ning eraldi sissepääs sinna rõõmustab nii perenaist kui ka peremeest. Mõned hindavad seda, et siis ei pea näiteks mustade tööriietega käima läbi maja või siis on hea koht, kus koera käpad enne parketile pääsu üle vaadata. Teised näevad aga hindamatut väärtust selles, et on otsetee saunalavalt lumehange hüppamiseks.

Korrused: 1
Toad: 4
Pindala:
114 m²
Magamistoad: 3

Tutvu Jämerä Elegant korruseplaaniga ja ka mõlema versiooni vaadetega siin.

 Allikas: www.jamera.ee

Allikas: www.jamera.ee

JÄMERÄ on põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon. Võimaluse on valida tüüpmajade kataloogist või lasta enda jaoks projekteerida sobiva planeeringu ja disainiga maja ning soovi korral tellida koos materjalipaketiga ka majakarbi püstitus. JÄMERÄ terviklahendus omab lisaks headele soojapidavuse näitajatele ka mitmeid teisi, kuid seejuures mitte vähemolulisi eeliseid teiste materjalidega võrreldes. Olulisemad nendest on konstruktsiooni õhutihedus, külmasildade puudumine ning stabiilne sisetemperatuur tänu massiivsele seinale.
Facebook

Sisestatud: 10.10.2018

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

JÄMERÄ maja Männikul

JÄMERÄ maja Männikul

Jätkame JÄMERÄ majade tutvustamisega. Seekord on jutuks armas majake Männikul, Tallinna külje all. Majaomaniku enda kommentaar oli: „..peamisteks argumentideks valikul oli, et tegemist on kivimajaga ning samuti see, et Jämeral on mitmeid valmisprojekte, mille vahel valida.'' Tagantjärele võib ka öelda, et hinna ja kvaliteedi suhe oli parim, oleme makstud hinna eest saanud endale väga meeldiva, sooja ja hästi ehitatud (seda ka ehitusjärelevalve hinnangul) maja."

vaata kõiki