Artiklid ja uudised

’Pigment’ trenditoonid 2019

Rootsi tapeeditootja Borastapeter kuulutas välja trenditoonid 2019. aastal kollektsioonist ’Pigment’. Tegemist on ühevärvilise tapeedikollektsiooniga, mis aitab ruumis luua pehmust ja hubasust.

Selle aasta trenditoone iseloomustavad rahustavad, ent küllastunud punased, roosad ja lillad toonid. Tuletatud videvikus laiuvatest aedadest, kus pimeduses joonistuvad välja pehmed lilled. Matt ja velvetine pind on spetsiaalselt loodud imiteerimaks meie põhjamaist valgust, mis annab seintele sügavust igas värvitoonis.

Lilac Haze 7941

Külm ja lillakas toon on inspireeritud lõhnavatest sirelitest, mis laiuvad skandinaavia suve videvikuvalguses. Sobilik harmoonilistesse magamistubadesse ja keskkonda, kus soovitakse löögastuda.

L’ilac Haze’ tootja kodulehel leiad SIIT!

Lilac Haze 7941

Lilac Haze 7941


Midnight Orchid 7942

Külluslik ja tume, kastanpruunikas toon, on inspireeritud sensuaalsest orhideest. Toetav ja pastelne, samal ajal dramaatiline ning lihtsalt ideaalne sellesse hooaega. Peen tasakaal punaste ja siniste vahel teeb Midnight Orchid’st ideealse värvi, mis sobib nii soojade kui ka külmade toonidega.

’Midnight Orchid’ tootja kodulehel leiad SIIT!

Midnight Orchid 7942

Midnight Orchid 7942


Dusty Peony 7943

Soe, pastelne roosakas toon, milles leidub ka õrna beeži. Põnev kombinatsioon, mis muudab oma värvi olenevalt valgusest ja värvidest selle ümber! Kontrastiks kõrvale läheb hästi terase hall ja sobitub ilusti teiste roosade ning beežide toonidega.

’Dusty Peony’ leiad tootja kodulehel SIIT!

Dusty Peony 7943

Dusty Peony 7943


Evening Lily 7944

Rahustav, pehme ja kreemikas heleroosa – hea valik neile, kes tahavad oma ruumi nii valgust kui ka värvi. Šikk ja trendikas alustoon kombineerimaks nii külmade toonide (lillad ja sinised) kui ka soojade toonidega (punane ja pruun). Koos valgega loob Evening Lily sinu toas rahustava, õhulise meeleolu.

’Evening Lily’ tootja kodulehel leiad SIIT!

Evening Lily 7944

Evening Lily 7944


Fading Rose 7945

Värske ja külm roosa - hea tasakaal värvist ja selle varjundist. Õrnalt küllastatud värv ja armastatud klassika, mille teeb trendikaks selle pastelsus. Dramaatilise interjööri loomiseks, sobita see sügava Midnight Orchid’ga.

’Fading Rose’ tootja kodulehel leiad SIIT!

Fading Rose 7945

Fading Rose 7945


„Pigment“ näidiskataloogiga saab tutvuda Karl Bilderi salongis
Tallinnas, Peterburi tee 52a.

Tule meile külla ja aitame valida parimad seinalahendused just sulle!


Kollektsioon tootja kodulehel: https://www.borastapeter.se/en/collection-570/

Lisainfo ja tapeetide tellimine meie kodulehel: http://varvikeskus.ee/tapeedid/

Võta meiega ühendust:

Kadaka tee 32, Tallinn
Kujundaja.kadaka@karlbilder.ee
+372 650 7444
Avatud E-R 8-18 ja L 9-15

Peterburi tee 52a, Tallinn
kujundaja@karlbilder.ee
+372 606 2233
Avatud E-R 8-18

Turu 53, Tartu
tartu@karlbilder.ee
+372 730 0230
Avatud E-R 7.30 – 18 ja L 9-15

KOHTUMISENI KARL BILDERIS!
Artikkli allikas: https://www.borastapeter.se/sv/

Sisestatud: 11.01.2019

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki