Artiklid ja uudised

Uus Marmoleum Marbled

Forbo lähtub oma põrandate tootmisel ideest ‘parandame maailma alustades põrandatest’.

Marmoleum on selle lähenemise parimaid näiteid — kiiresti taastuvatest looduslikest toorainetest valmistatud materjal on nüüd ka CO2 - neutraalne. See tähendab, et Marmoleumi toorained seovad oma kasvuprotsessis sama palju CO2 kui eraldub materjali tootmisel.

Loodusest on inspireeritud ka uus Marmoleum Marbled kollektsioon: 90 erinevat disaini, mis tänu värvipaleti terviklikkusele harmoneeruvad omavahel ning on võimelised siduma erinevaid interjöörilahendusi. Värvivõimalused algavad külmadest ja soojadest neutraalsetest toonidest ning lõpevad erksate siniste, roheliste, kollaste ja punastega. Uus Marmoleum Marbled jaguneb viie erineva mustristiili vahel — Fresco, Real, Terra, Vivace ja Splash — mis erinevad üksteisest marmoriseeringu tugevuselt ja kontrastsuselt.

Marmoleum Fresco on kõige pehmema ja toon-toonis marmoriseeringuga, mistõttu sobib hästi rahulikesse interjööridesse. Fresco toonivalik on teistega võrreldes kõige suurem. Lisaks sisaldab see viit tooni, mis harmoniseeruvad ideaalselt viie Bulletin Boardi tooniga, võimaldades neid materjale omavahel huvitavate interjöörilahenduste loomiseks kombineerida.



Marmoleum Real — kõige klassikalisem marmoriseering, mis on tugevam ja kontrastsem kui Frescol. Iga disain koosneb kahest kuni viiest eri värvitoonist.



Uus disain on Marmoleum Terra, mille valikus on vaid neli maapinna tooni. Tardunud kivimitest inspireeritud marmoriseering on tihe ja kontrastne, mistõttu peidab hästi mustust ja sobib hästi ka suurema liiklusega ruumidesse.



Marmoleum Vivace on viiest kollektsioonist kõige jõulisema ja värvikama marmoriseeringuga. Selle iga disain koosneb kuuest kuni kaheksast erinevast värvitoonist. Vivace on parim igapäevaselt tekkiva mustuse peitja, mis tänu oma värvikale disainile sobitub väga erinevate interjöörilahendustega.



Marmoleum Splash — teine uus tulija Marbled kollektsioonis. Eemalt vaadates paistab õrnade värvinüanssidega Splash helehallina, kuid lähemalt hakkavad silma selgelt erinevad värvilised toonid. See moodne disain on ideaalne suurtel pindadel ja eraldi kasutades, kuid sobib samas suurepäraselt kokku ka teiste Marmoleumi kollektsioonidega.



Eelmise Marmoleum Marbled kollektsiooniga võrreldes on uues valikus rohkem heledaid ja keskmisi toone. Samuti on värvispekter suurenenud ja ühtlustunud. Värvipalett moodustab terviku, kus disainid täiendavad üksteist ning seetõttu pakuvad tohutult mänguvõimalusi.

Floorin AS
tel 655 8244
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee

Sisestatud: 12.03.2019

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki