Artiklid ja uudised

Kontoriteraapia 2019 Studio Nelk abiga

Positiivne ja inspireeriv töökeskkond koosneb paljudest erinevatest elementidest. Lihtne valik kontorisse meeldival viisil vaheldust tuua on lõikelillede ja toataimede näol. Studio Nelk annab nõu kuidas lilledega töökohas inspireerivat meeleolu luua ja töist energiat tõsta..

Alustades tervitusest
Retseptiooni esmamulje loeb. See mõjutab nii töötajat, kes viiel päeval nädalas kontoriuksest sisse astub, aga samamoodi kliendi või koostööpartneri meelestatust. Seega peaks ettevõtte fuajee olema ettevõtte ja klientide vääriline – värske, läbimõeldud ja hea auraga. Lopsakas toataim ja pilkupüüdev lilleseade mõjuvad koos sõbraliku tervitusega kutsuvalt, koostööaltilt ja usaldusväärselt. Vastuvõturuumi soovitab Studio Nelk erinevatest õitest vaba käega vaasi asetatud dünaamilist ja kauakestvat lillekimpu, mille idee on erinevate õite kombinatsioon, mis võimaldab vaasitäit nautida pikalt. Büroojuhile jääb meeldiv ülesanne igal hommikul õied üle vaadata ja väsinud kaunitarid välja noppida. Lihtne heas mõõdus stiilne vaas on ilusa setup’i viimistluseks ülioluline.



Lennukateks ideedeks ja tulevikuvisioonideks
Nõupidamisteruum on kontoris eriline koht, kus peaks tekkima sünergia, langetatama olulised otsused, samas säilima sõbralik ja dünaamiline õhkkond. Enamus kohtumisi leiab aset just seal. Ruumi muudab hetkega hubaseks mõni suurem toataim. Nõupidamistelauale ei tasuks panna liialt kõrgeid seadeid, tugeva lõhnaga õisi või väga kirjusid kimpe. Ruumi olemus eeldab, et lilled maandaksid energiaid, looksid tasakaalu erinevate osapoolte vahel. Madalas vaasis pastelsed seaded, ühes tonaalsuses õievalik või hoopiski erinevatest väiketaimedest hoolikalt valitud lauaseadet stiilsetes ümbrispottides on šikid ja samas praktilised valikud.



You need to get your stuff done
Kontorilaud on töökohas ülioluline koht, mis võiks ideaalis olla isiklik ja piisavalt suur, et sinna mahuks lisaks töövahenditele ka mõni personaalne meeleolu loov element. Lauanurgale asetatud toataim või värskete õitega lillevaas tõstavad tuju ja rahustavad meelt. Ka siin on oluline valida sobivas suuruses ja karakteriga toataim ja leida lillekombinatsioon, mis ruumis mõtted liikuma paneb ja hea hea energia toob.



Hooliv ja kaval tegutsemine toob tagasi
Edumeelse ettevõtte visiitkaart on enam kui tükk paberit või läbimõeldud ekraanilahendus. Firma maine ja usalduslikkus põhineb inimestel. Studio Nelk aitab vääriliselt tänada koostööpartnereid ja olulistel sündmustel meeles pidada kolleege. Kingitud lillekimp väljendab hoolimist, tänu ja lugupidamist. Initsiatiivika kaasamõtlejana pakub Studio Nelk põnevaid ja uuenduslikke lahendusi, et turunduskampaaniad ja firmaüritused oleksid meedlejäävad ning erilised. Lilled on ideaalne viis, millega avada uksi ja südameid. Studio Nelk pakub toataimede ja lõikelillede valimisel erilahendusi firmadele, kelle jaoks võrdselt olulised on nii töötajate rahulolu kui ettevõtte esinduslikkus.

Koduleht: www.studionelk.ee
Instagram: www.instagram.com/Studionelk/

Sisestatud: 10.04.2019