Artiklid ja uudised

SUVEVÄRSKENDUS Common Mööbliäris

Aastaaja vahetumisega muutub väljas olev meeleolu ja see loob värske tunde. Miks mitte tuua seda värskust ja kontrasti ka tuppa. Uue ‘vaibi’ loomiseks ei pea ilmtingimata kulutama palju raha. Alguseks on mõistlik visata pilk peale sellele, mis on sul kodus juba olemas.

Skandinaaviapärane tugitool Chisa ja abilaud Osborn.

Skandinaaviapärane tugitool Chisa ja abilaud Osborn.

Väga hea on alustada näiteks mööbli ümber paigutamisest ja mitte piiritletult ühes toas vaid tubade vahel! See võib alguses tunduda harjumatu aga organiseeritud kaos loob kindlasti suurima kontrasti kulunud ilmele. Uuesti tasub paigutada ka valgusteid kuna see muudab meeleolu väga palju.


Järgmiseks tasub seada samm ehituspoodi ja tuua paar uut värvi või uus tapeet. Juba ühe seina muutmisest piisab, et tuba oleks uues kuues! Kui julgust jagub, siis võid võõbata ka mõne vanema mööblieseme üle.

Garnet

Garnet

Tühja seinapinda tasub ära kasutada riiulite ja piltide tarbeks (vaheta raamides fotosid). Ilmtingimata ei pea kõik olema uus, sest huvitava kombinatsiooni saab just uue ja vana klapitamisel. Sekkaritest leiab taskukohase hinnaga maale, printe ja pudukaupa, mida on hea eksponeerida.


Unustada ei tasu, et praegu on taimed väga trendikad ja suurepärased tervislikud sisustuselemendid!

Sherman

Sherman

Põhilistele toonidele ja objektidele tasub valida kõrvale väiksemaid esemeid, mis on kärtsakama värviga.

Avola

Avola

Hooajaliseks värskenduseks koju uusi mööbliesemeid valides tasub mõelda, et nad oleksid paindlikud. Nt peegel, tumba, diivanilaud ja abilaud on kerge vaevaga ümber paigutatavad ja mahuvad igasse tuppa.

Märksõnaks DIY, trendid ja julge pealehakkamine, sest antud lahendused ei pea jääma igaveseks ja sügise saabudes on tore jälle uut tuua, kodu natukene muuta!

Sisestatud: 19.06.2019

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki