Artiklid ja uudised

Värskendame koolilapse tuba Autentico loodussõbralike kriidivärvidega

Kooli algus toob endaga kaasa tavalisest suuremaid väljaminekuid. See ei pea aga tingimata nii olema! Näiteks koolilapse toale saab anda rõõmsa ja värske ilme ilma, et peaks minema poodi uut mööblit ostma.


Coloratumi salongis pakutavad Autentico kriidvärvid sobivad suurepäraselt nii mööbli kui ka seinte- põrandate värvimiseks. Isegi vaibale saab nendega uue ilme anda! Täpsemad juhised ja õpetused leiab kodulehelt.

Autentico kriidivärvid on hingavad ja keskkonnasõbralikud. Neile on omistatud Euroopa Liidu EN71 sertifikaat, mille kohaselt sobivad need ka lastemööbli ja mänguasjade värvimiseks. Meie värvivalikust leiab üle 150 värvitooni ja mitu erinevat läikeastet. Autentico kriidivärvidega värvimine on imelihtne! Vana viimistlust ei ole vaja eemaldada, värvida saab otse olemasolevale värvile, lakile ja muudele pindadele. Värv ei lõhna ebameeldivalt ja kuivab kiiresti. Kuna värvi kuivamisaeg on alla 1 tunni, siis saab enamus projekte ühe päevaga lõpule viia.

Lisaks värvidele leiab Coloratumist ka hulgaliselt vahendeid mööbli dekoreerimiseks, mida saavad kasutada ka lapsed ise. Kõik selleks, et koolilapse tuba ikka rõõmus ja isikupärane oleks!

Coloratum OÜ
Tammsaare tee 87, Tallinn
www.coloratum.ee

Sisestatud: 20.08.2019

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki