Artiklid ja uudised

Gustavsbergi uued dušilahendused

Gustavsberg saab sügisel oma valikusse täiesti uue tootesarja, kuhu kuuluvad ehtsa skandinaavialiku disainiga ning lihtsalt paigaldatavad dušiuksed ja -seinad. Otse loomulikult pakuvad ka uued tooted Gustavsbergile omast suurepärast kvaliteeti, vormi ja funktsionaalsust. Nutikate ja paindlike lahendustega dušinurk toob oma lihtsusega värskendust igasse vannituppa. Sortimenti kuuluvad dušiseinad ning nii sirged kui ka kumerad dušiuksed, mis kõik on saadaval erinevates mõõtudes ning mida on võimalik omavahel mitmel viisil kombineerida.


Võimalus kombineerida eri mõõtudes dušiuksi ja -seinu ning nutikad detailid, nagu tõstvad hinged, mis kergitavad avamisel ust, või vastupidav tugevdatud klaas ja reguleeritavad seinaprofiilid, mille abil saab paigaldada dušinurga sirgelt ka kõverate seinte puhul – kõik see lubab meil pakkuda täiuslikku lahendust, isegi väiksematesse vannitubadesse. Kõik meie dušiuksed on pööratavad – neid saab paigaldada hinnalise ruumi säästmiseks avanema nii paremalt kui vasakult, nii sisse- kui väljapoole. Uksed on varustatud kroomitud profiilide ja stiilsete käepidemetega.


Uue dušiseina paigaldamine vajab ettevalmistust ja planeerimist, sest paljudes vannitubades peab dušinurk valamu, WC-poti ja vannitoamööbliga ruumi pärast konkureerima. Sellistel juhtudel on vaja nutikaid ja paindlikke lahendusi, mis võimalikult vähe ruumi võtaksid. Ruumikamasse vannituppa võib paigaldada ka suuremõõtmelised dušiuksed. Valikusse kuuluvad nii sirged kui ka kumerad mudelid.
Sõltuvalt oma isiklikust maitsest või olemasolevast ruumist leiad meie dušitoodete seast just enda vajadustele vastava lahenduse.

Tutvu Gustavsbergi dušilahendustega meie kodulehel

Vali meie mitmekülgsest tootevalikust oma uute dušiuste ja -seintega sobivad dušisegistid ja dušikomplektid ning loo oma vannitoas mõnus, puhas ja funktsionaalne keskkond. Olenemata sellest, kas sinu jaoks on kõige olulisem vorm, nutikad vee- ja energiasäästufunktsioonid või lihtsalt hea kvaliteet, võimaldab Gustavsberg olla korraga nii hinna-, keskkonna- kui ka disainitundlik.

Tutvu meie peadušiga dušikomplektide valikuga.







Sisestatud: 23.10.2019

Villeroy & Boch/ Gustavsberg

Tel:
646 0312
Aadress:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Keskkond mõjutab üha enam disaini, selgus eelmisel nädalal Saksamaal toimunud maailma juhtival küte-õhk-vesi teemalisel messil ISH 2023. Üha õhemate servadega keraamika tähendab vähem materjali, väiksemat transpordikulu ja väiksemat süsinikujalajälge. Seda põhimõtet järgib ka Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsioon Antao, mis mängib täiuslikult ebatäiusliku kastepiisa kujuga. Eriliseks teeb kollektsiooni see, et nii nagu looduses ei ole olemas kahte ühesugust kastepiiska, on ka sarja iga valamu suuruse jaoks välja töötatud eraldi kuju.

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

„Eesti inimesed on hakanud säästlikumalt käituma ja paljud rahakotti säästvad tarbimisotsused säästavad ka loodust,“ tõdes Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti projektijuht Erki Orav. Kui 15 aastat tagasi ei kütnud A-energiaklassi segisti üldse kirgi, siis täna on see tõusnud Eestis nr 1 tähtsusega valikuks, tõi ta näiteks. Samuti on näha inimeste soovi vett säästa. „Vannitoas kulub 70% kogu kodu veetarbimisest ja sellest omakorda umbes 30% loputatakse sõna otseses mõttes otse alla, sest inimene käib keskmiselt 5 korda päevas tualetis,“ rääkis Orav.

2022. aasta vannitoatrendid: tee vannitoast oma kodu lemmikpaik!

2022. aasta vannitoatrendid: tee vannitoast oma kodu lemmikpaik!

Vannituba on igas kodus kindlasti üks olulisemaid ruume. Just siin valmistume eesootavaks päevaks,
võtame kiire elutempo juures aja maha ning veedame väärtuslikud hetked kas üksi või koos mõne
pereliikmega. Mis võiks olla veel parem põhjus, et muuta vannituba üheks väga eriliseks paigaks?
Sinu kodu lemmikkohaks, kus aeg lihtsalt peatub? Ja teha seda viisil, mis peab ajaproovile vastu.
Kuidas seda aga saavutada? Kvaliteetsete materjalide, nutikate funktsioonide ja ajatult kauni
disainiga.

vaata kõiki