Artiklid ja uudised

Šopingu ning soodsate pakkumiste armastajate oodatuim reede Moonavooris

Šopingu ning soodsate pakkumiste armastajate oodatuim reede. Sellel aastal oleme Teie jaoks valmis pannud lausa enneolematuid pakkumisi! Olge valmis ning valide ettenägelikult välja, sest pakutavaid variante on sadu!


Tapeedid inglise valmistajatelt Arthouse ja Holden Décor – 25%. Valik on tõesti piiritu: lastetoa tapeedid, geomeetrilised, retrohõngulised, klassikalised tapeedid, pabertapeet, fliistapeet, tekstuurne tapeet ja seda nimistut võib jätkata lõpmatuseni! Tulge ja valige oma lemmiktapeedid me 20-nest kataloogist otse Inglismaalt.

Tapeet Belgia tootjalt Decoprint -25%. Stiilsed fototapeedid, lastetoa tapeedid, disaintapeedid, skandinaavia stiilis, geomeetrilised, modern... Nii madalat hinda tõenäoliselt ei tule enam iialgi.

Kõik laotapeedid laost -60%. Valige välja ning tellige kohe! Kvaliteettapeedid kosmiliselt soodsate hindadega!

Meie soovitus: tulge enne, et välja valida ning sooritage ost mugavalt internetipoe kaudu või meie hubases salongis kohapeal 29-ndal või 30-ndal novembril.

Veelgi parema tuju jaoks - meeldiv muusika, limonaad ja kommid! Pange kuupäev omale kirja! Nii suuri soodustusi ei tule veel väga kaua!

Sisestatud: 15.11.2019

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki