Artiklid ja uudised

Vauth-Sagel paneb sinu köögi elama

Profit Solar OÜ on kogenud meeskonna ja usaldusväärsete koostööpartneritega Eesti ettevõte, mis valmistab vastavalt kliendi soovidele eritellimus mööblit. Meilt saate tellida kvaliteetse ja isikupärase mööbli kööki, esikusse, elutuppa, vannituppa, kontorisse. Profit Solar OÜ on Vauth-Sagel maaletooja Eestis, mis paneb sinu köögi elama.


Köök on terve majapidamise süda. See on koht, kus inimesed saavad kokku. Mitte ainult ei tee koos süüa ega söö, vaid räägivad, naeravad ja suhtlevad omavahel. Köök, mis on ideaalselt kohandatud oma kasutajate soovidele ja vajadustele. Kus on optimaalselt ära kasutatud kõik ruumid ja mis ühendab endas materjali kvaliteedi, mugavuse ja funktsionaalsuse on ideaal, millele oleme pühendanud enam kui 50 aastat.


Oleme välja töödanud palju erivaid stiile ja mugavusi, lähtudes köögi projektist ning kliendi valitud materjalist. Hästi planeeritud kvaliteetne köögimööbel, praktilised köögikapid, ruumikas söögilaud, mugavad toolid, mõnusad sisustuselemendid ja silmapaistvad nõud loovad hea ning hubase olemise aastateks. Ülim funktsionaalsus, ainulaadsus väljanägemises või kaasaegsed lahendused – meie suudame selle teoks teha. Täpselt sellisena, nagu Sina seda ette kujutad. Sellisena, nagu unistanud oled.

Lähemalt vaata meie kodulehelt ning võta julgelt meiega ühendust ning leiame tee just sinu unistuste köögini.

Sisestatud: 13.03.2020

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki