Artiklid ja uudised

KODUKONTORI NELI SISUSTUSSTIILI – MILLINE ON SINU LEMMIK?

Kodukontoris töötamine on sel aastal paljudele väga tuttavaks ja igapäevaseks saanud. Hispaania kontorimööblitootja Actiu, mis on olnud pikki aastaid ELKE Mööbli partner kontorite sisustamisel, on kokku pannud neli kodukontori kujundusstiili, mis on suureks abiks neile, kelle kodukontor vajab värskendamist või alles ootab sisustamist.

Stiil #1: VAHEMERELINE
Vahemere-stiilis kodukontori märksõnadeks on värskus ja palju valgust. Toonidest on esindatud sinise, beeži ja valge varjundid, mis meenutavad sinist merevett ja liivarandu. Materjalidest on esikohal puit ja klaas, esindatud on ka pehmed tekstiilid.

Vahemere-stiilis kodukontor Noom töötooli ja Longo kirjutuslauaga. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Vahemere-stiilis kodukontor Noom töötooli ja Longo kirjutuslauaga. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Stiil #2: LOODUSLIK
Loodusest inspireeritud kodukontoris on esikohal materjalide ja värvide tasakaal. Materjalidest on esindatud looduslikud materjalid, näiteks puit ja vill. Värvidest on näha palju rohelist koos puidu- ja pastelsete toonidega.

Loodusest inspireeritud kodukontor Cron töötooli, Prisma töölaua, Noom 50 tooli ja ratastel Bend
tumbaga. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Loodusest inspireeritud kodukontor Cron töötooli, Prisma töölaua, Noom 50 tooli ja ratastel Bend tumbaga. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Stiil #3: INDUSTRIAALNE
Industriaalses stiilis kodukontoris on suur rõhk uuenduslikkusel ja tehnoloogial. Just sellisest kodukontorist võib leida kõrgusesse reguleeritavat töölauda ja vingete lisadega kontoritooli. Värvidest domineerivad mustad ja hallid toonid, materjalidest teras ja raud.

Industriaalses stiilis kodukontor koos kõrgusesse reguleeritava Talent 500 töölaua, TNK Flex töötooli,
Whass tooli ning metallist Mobile ratastel sahtliboksiga. Taustal heli summutava kangaga kaetud
akustiline Badminton tugitool. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Industriaalses stiilis kodukontor koos kõrgusesse reguleeritava Talent 500 töölaua, TNK Flex töötooli, Whass tooli ning metallist Mobile ratastel sahtliboksiga. Taustal heli summutava kangaga kaetud akustiline Badminton tugitool. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Stiil #4: PÕHJAMAINE
Põhjamaises stiilis kujundatud kodukontori märksõnadeks on lihtsus, harmoonia ja funktsionaalsus – kõike on täpselt nii palju kui tarvis ja nii vähe kui võimalik. Värvidest on esindatud valge, lisaks ka halli ja beeži varjundid. Materjalidest on aukohal puit.

Põhjamaises stiilis kodukontor Efit töötooli, Colectiva töölaua, Bend ratastel tumba, Noom tugitooli ja
istmepehmendusega sahtliboksiga, mida saab kasutada täiendava istumisalusena. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Põhjamaises stiilis kodukontor Efit töötooli, Colectiva töölaua, Bend ratastel tumba, Noom tugitooli ja istmepehmendusega sahtliboksiga, mida saab kasutada täiendava istumisalusena. Tootja Actiu Allikas: elkemoobel.ee

Kui vajad abi kodukontori sisustamisel või mugavamaks muutmisel, tule kogu inspiratsiooni ELKE Mööbli e-poest või äsja Järve Tornidesse kolinud ELKE Mööbli sisustussalongist.

Sisestatud: 19.02.2021

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki