Artiklid ja uudised

MILLAL KÖÖGIMÖÖBLI TELLIMISEGA ALGUST TEHA?

Meie käest küsitakse tihti, millal tuleks köögimööbli tellimisega alustada. Õige vastus on: mida varem, seda parem. Kui sul on teada aeg, mil sooviksid, et mööbel oleks paigas, tuleks köögimööbel vähemalt neli kuud varem ära tellida.

Millal on kõige sobivam aeg?

Kui planeerid kööki uude majja, tuleks mööbli valmistaja välja valida ja temaga konsulteerida juba maja planeerimise käigus. Nii saavad veekraanid, kanalisatsioonitorud, elektripistikud ja ventilatsioon õigesti paika ning hilisem ümberehitamine ja tolmutamine jääb ära.

Kui tellid köögimööbli korterisse, on arendaja kommunikatsioonid tavalisel juba paika pannud. Selles pole midagi hullu, meie mängumaa on köögi planeerimisel lihtsalt natuke väiksem, aga mugava ja funktsionaalse köögi saab ehitada ka sinna.


Hea köögi tegemine vajab aega

Kui tahad endale kööki, mis kestab aastaid ja kus sul on mõnus tegutseda, tuleb selle planeerimiseks aega võtta. Erinevate võimalustega tutvumine, materjalide võrdlemine, disainimine ja planeeringu paika panemine võtab kauem aega kui vaid paar päeva, ülejala tehtud köök ei kaunista ühtki kodu.

Kui valid hästi eksklusiivsed materjalid, võib juhtuda, et nende tellimiseks on vaja veel eraldi aega varuda. Aga me kinnitame, et tulemus on alati seda väärt olnud.

Rohkem aega, vähem stressi

Kui alustad piisavalt vara, on nii sul endal kui mööbli valmistajal vähem stressi ja kõigi nüanssidega on piisavalt aega tegeleda. Suurematel tegijatel on korraga töös mitukümmend kööki ja selleks, et kõik sujuks, on projektijuhil vaja aega väga täpselt planeerida.

Kui sa ei saa tellijana näiteks mõnele kohtumisele tulla, oleks väga hea, kui sa sellest projektijuhti teavitaksid. Nii saab ta mööbli valmimise protsessi ümber mängida.


Millal on mööblitootjatel kõige kiiremad ajad?

Kõige rohkem kööke valmib jaanipäevaks ja jõuludeks. Need on kaks toredat tähtpäeva, mida inimesed tahavad oma uues kodus vastu võtta ja sellepärast on mööblitootjatel enne seda käed-jalad tööd täis. Kui võimalik, ära jäta oma köögi tellimist neile aegadele, sest valmimise tähtajad kipuvad sel ajal pikemad olema.

Mida saad enne köögimööbli tootja juurde minemist ära teha?

Kõigepealt mõtle läbi oma pere vajadused. Kui palju te kodus süüa teete, kui suurt hulka külalisi võõrustate jne.

Seejärel surfa internetis ja vaata, milliseid võimalusi on olemas, kuidas teised on mõnda asja lahendanud ning millised materjalid ja värvid sulle meeldivad.

Kindlasti saad häid ideid ka meie tehtud töödest. Kui tead, mida tahta, läheb ka disainimise protsess kiiremini.

Tutvu lisaks Mööblimasina köökidega SIIT

Sisestatud: 23.03.2021

MÖÖBLIMASIN

Tel:
5657 4500
Aadress:
Sõpruse pst 33 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

Köögi planeerimine algab tavaliselt tükk maad enne seda, kui esimesed detailid paigaldajate õlul üle lävepaku saabuvad. Vahest on mõte oma köögist idanemas isegi enne, kui uus kodu välja valitud või valmis ehitatud on.

Just nii ongi hea, sest köök on koht, kus kogu pererahvas igapäevaselt kokku saab. Seal lihtsalt peab mugav ja mõnus olema.

Hästi valitud köök lisab elule värvi ja kodule soojust. Seega, mida varem ja põhjalikumalt sa oma köögieelistused läbi mõtled, seda kihvtima tulemuse sa lõpuks saad.

Vaatame koos 3 küsimust, mis sind sinu unistuste köögile lähemale viivad.

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

Ükskõik, kas vajad köögimööblit päris uude koju või soovid olemasoleva köögimööbli uue vastu vahetada, selle tellimine algab oma soovide kaardistamisest ja hoolikast planeerimisest.

Köögimööbli planeerimisel ei piisa ilusate kappide paberile joonistamisest. Vaja on mõelda ka sellele, kuidas sa kööki kasutama hakkad.

Aitame sul mööbli planeerimise sammud 8 küsimuse abil läbi teha. Pärast pole vaja teha muud, kui läbimõeldud soovidega köögimööbli valmistaja juurde minna.

Köögimööbli firmades on tavaliselt ametis disainer, kes oskab sinu unistuste mööbli valmis joonistada. Kui oled aga ise juba eskiisi paberile pannud, vaatab ta selle üle paigutuse ja kasutusmugavuse seisukohast. Ikka selleks, et sul oleks oma uues köögis mugav ja mõnus toimetada.

vaata kõiki