Artiklid ja uudised

Tapeet vannitoas


Tapetseeritud sein märgruumis - vannitoas või wc-s - võimaldab luua mängulise ja omanäolise ruumi. Võrrelduna keraamilise plaadiga, mille paigaldus on kulukas ja vaevarikas ning mis peab sobituma interjööri ka aastate pärast, annab tapeedi kasutamine võimaluse palju originaalsemateks lahenduseks, võimaldades mõne aja pärast taas hõlpsalt ruumi ilmet muuta. Põhjamaises kodus ongi paslikum vannitubades kasutada keraamilist plaati osaliselt, otsest vett saavatel pindadel, ülejäänud seinaosad värvida ja/või tapetseerida. Selline lahendus loob palju kergema ja hubasema interjööri kui üle ruumi hõlmav raske kivi või keraamika. Vaata pildigaleriid vahvatest tapetseeritud vannitubadest ja luba end inspireerida neist seinakatetest!

Tavapärase naturaalse pinnaga tapeedi saab niiskuskindlaks üle lakkides.
Otseste veepritsmete vältimiseks võib valamu taguse tapetseeritud seina katta ka klaasiga.

Otseselt veega mitte kokku puutuvatel pindadel piisab vinüülkattega tapeedist, Tapeedistuudios on olemas ka spetsiaalselt vannitubadesse mõeldud antibakteriaalse niiskuskindla pinnaga seinakatted. Need tapeedid on varustatud sertifikaadiga, mis pakub toote kogu eluea jooksul pidevat kaitset selliste koledate bakterite eest nagu E Coli, Staphylococcus Aureus (MRSA) ja Salmonella Typhimurium. Lisaks antibakteriaalsusele on need tapeedid väga vastupidavad, tugevalt pestavad, pritsmekindlad, lihtsalt paigaldatavad ja lihtsalt eemaldatavad.


Kauni koosluse saab, kui neutraalset keraamilist plaati kasutada osaliselt vaid kohtades, mis otsest vett saavad - duššinurk, vanni- ja valamutagune - ning ülejäänud seinaosad lemmikmustris tapeediga katta!

Vaata pildigaleriid vahvatest tapetseeritud vannitubadest ja luba end inspireerida neist seinakatetest!

Suurema valiku leiad Tapeedistuudio salongist Sisustus E Kaubamaja 2. korrusel.

Sisestatud: 20.07.2021

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki