Artiklid ja uudised

Mida kõike oskavad teha tänapäeva nutikülmikud?

Mida arvate te külmkapist, mis annab teile teate, kui külmkapis on jää otsa saamas? või kui temperatuur pole toidu säilitamise jaoks piisav? Mis siis, kui saaksite küsida toidupoes olles oma külmikult - kas peate hankima rohkem mune või piima? Need on ainult mõned funktsioonid, mis tulevad kaasa tänapäevaste kõrgklassi nutikülmikutega.


Mida tähendab nutikas külmkapp?
Nagu nimigi ütleb on külmkapp nutikas nagu teie telefon või mõni muu nutiseade. Sõltuvalt külmikusse sisseehitatud funktsioonidest võimaldab see näiteks teie nutitelefoniga ühenduda ja selle kaudu näha, mis külmkapi sees on või kas külmkapi uks on lahti jäänud. Kallimatel ja nutikamatel külmikutel on olemas ekraanid, mis võimaldavad vaadata kalendrit, jätta märkmeid, vaadata televiisorit, mängida muusikat ja palju muud. Lisaks on võimalik külmkapp WiFi-ga ühendada ja otsida erinevaid retsepte ilma et peaksite külmiku juurest ära minema.

Lisaks võimaldavad nutikülmikud läbi nutiekraani näidata, mis on külmikus ilma, et peaksite kapi ust avama. Kasutage seda näiteks selleks, et saada kiire ülevaade kapis olevatest
toiduainetest.

Enamik nutikülmikutel on küll kahjuks vähem funktsioone, kuid on siiski kasulikud, näiteks telefoni teatise saatmine, kui uks on lahti jäetud, või teavitamine, kui jää hakkab otsa saama.

Valige endale soodne ja kvaliteetne nutikas külmkapp Kaup24 veebilehelt!

Kuidas muudab nutikas külmkapp teie elu lihtsamaks?
Ei tea, kas tasub oma koju nutikasse külmkappi investeerida? Vastus on iga pere jaoks erinev. Nutikülmik võib teie perele ja igapäevaelule tuua mitmeid eeliseid.

Siin on mõned nutika külmkapi omamise suurimad eelised ja kuidas need säästavad teie aega, raha ja muudavad elu pikemas perspektiivis lihtsamaks:

Säästke raha toidukaupade arvelt
Oleme kõik seda tunnet tundnud kui olete toidupoes ja te ei mäleta, kas teil on külmkapis piim olemas või mitte. Sellegipoolest võtate poest endaga kaasa paar piimapakki ja kodus avastate, et teil on liiga palju piima külmkapis. Nutika külmikuga sellist probleemi pole!

Enamik nutikate külmkappide abil saate reaalajas vaadata, mis teie külmkapis on - ja seda absoluutselt kõikjalt. Mõned nutikad külmikud pakuvad ka funktsiooni kõigi toidukaupade aegumiskuupäevade nägemiseks, et saaksite neid enne söömist meeles pidada, säästes selle uuesti ostmise lisakulusid.

Nutikate külmkappide abil on toidupoes käimine tõhusam ja raha kulutate te ainult tegelikult vajalikele toidukaupadele.

WiFi-ga ühendatav külmik võib maksta küll rohkem kui tavaline külmik, kuid pakutavad funktsioonid hoiavad pikemas perspektiivis siiski raha kokku.

Vältige hooldusprobleeme
Kas soovite vältida kulukat külmkapi remonti? Paljud tänapäeval turul olevad nutikad külmikud võimaldavad omanikul installida nutitelefoni rakendus ja saada hoiatusi, kui on probleeme või on vaja külmkapi filtreid muuta. Nendesse seadmetesse sisseehitatud tehisintellekt tabab võimalikke probleeme, nagu temperatuurilangus või kehv õhuvool, enne seda kui need suuremaid probleeme hakkavad tekitama.

Säästke energiat
Nutikad külmikud säästavad teie majapidamise elektrikulusid, jälgides pidevalt probleeme ja võimaldades hõlpsalt temperatuuri reguleerida. Enamik nutikaid külmkappe saadab kasutajale hoiatusi, kui miski blokeerib külmkapis või sügavkülmas õhuringlust.

Kaup24 suurest valikust leiate enda koju sobivaima sügavkülma parima hinnaga!

Mõnda nutikat külmkappi saab programmeerida ka nende energiatarbimise vajaduste rahuldamiseks tipptunni välisel ajal, mis võib koduomanike raha kokku hoida.

Muutke oma söögiaeg lõbusamaks
Nutikad külmikud võivad muuta köögis oleku lõbusaks kogu perele. Lõbustage õhtusöögi valmistamise ajal oma lapsi muusika või filmidega külmkapi ekraanil. Samuti saate lasta külmkapil mängida romantilist laulu, kui te kaaslasega kohtingu jaoks koos õhtusööki küpsetate.

Salvestage ja vaadake retsepte
Unustage oma tahvelarvuti ja vanad kokaraamatud - nutika külmkapi abil saate retsepte veebist hõlpsasti otsida ja enda jaoks ära salvestada. Võite isegi otsida YouTube'i video retsepte ja vaadata samm-sammult õpetust enda külmkapilt!

Hoidke oma pere organiseeritud
Kasutage oma külmiku nutikaid võimalusi märkmete kirjutamiseks ja kalendri tähtpäevade meeldetuletamiseks. Jätke lastele või teistele pereliikmetele märkmeid üksikasjadega selle kohta, mida valmistate õhtusöögiks või mis kell te koju jõuate.

Nutikad külmkapi sensorid
Jõudsite poest tagasi ja teie käed on asju täis? Pole probleemi! Nutikülmiku nutikad sensorid saavad aru, kui müksate hetkeks ennast vastu külmiku ust, avaneb see. Kui aga unustate külmkapi ukse lahti, annab see koos häälega sellest koheselt märku.

Jääkülm või tulikuum vesi?
See kaks-ühes nuti külmiku funktsioon võimaldab teil otse külmikust vett kas teha jää külmaks või kuumutada. Nii ei pea te eraldi keedukannu pärast muretsema. Lisaks pakuvad väga mitmed nutikad külmikud jäämasina funktsiooni, mis on ideaalne lahendus igaks ajaks.

Need on vaid mõned nutikülmikute funktsioonidest, mis muudaksid teie elu kergemaks.

Kindlasti tuleb pidada meeles, et iga nutikülmkapp ei ole samasugune ning ei oma endas samu funktsioone, mispärast on oluline tutvuda enne ostmist erinevate variantidega, et leida enda soovidele ja vajadustele vastav nutikas külmkapp.

Enne ostu on soovitatav tutvuda ka lähemalt nutikülmiku kasutusjuhendiga, et oskaksite kapi paigaldamisel kõikide asjaoludega arvestada.

Sisestatud: 28.07.2021

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki