Artiklid ja uudised

Kuidas tõsta meeleolu pikal pimedal ajal?

Väljas läheb üha külmemaks ja päevavalgust napib. Paratamatult mõjutab see meie emotsioone ja aktiivsust. Kuidas end siis pimedal ajal hästi tunda ja tubast olemist nautida?

Pikal pimedal ajal tunneme end sageli väsinu ja tujutuna. Meeleolu languse põhjuseks on loodusliku spektriga valguse vähesus. See võib tekkida juba varasügisel ja kesta varakevadeni välja. Abiks on piisavalt päevavalguses viibimine, liikumine, regulaarne uneaeg ja tasakaalustatud toitumine. Tuju aitab tõsta, kui tegeleda endale meelepäraste tegevustega. Selleks võib olla mõni huvitav kursus, treening või pere ja sõpradega lõbusa aja veetmine. Üheks heaks meeleolu tõstjaks on hubane õhkkond sooja valguse ja meeldiva muusikaga. Loo oma kodus õhkkond, kus on kogu perel mõnus viibida!

Iga kodu on omanäoline. Seda nii ruumi planeeringu, sisustuse kui kaunistuste poolest. Küll aga võime pea igas kodus näha pimedal ajal küünlaid säramas. Küünal loob meeleolu ja puhastab õhku. Aasta lõpuni kingib Unolik oma mööbli tellijatele Wiera puidust tahiga lõhnaküünl. Vali ise omale sobivaim kodu ja meeli puhastav lõhnaküünal!


Wiera küünaldel on ainulaadne innovaatiline puidust taht, mis on valmistatud kohalikust puidust. Selleks, et küünlataht oleks võimalikult keskkonnasõbralik kasutakse toormaterjaliks spooni tootmisjääke. Küünlataht pragiseb õrnalt põledes ning on tavapärasest tahist laiema valguskumaga. Iga küünal on kui väike kamin Sinu laual, mis loob romantilise hubase tunde.

Küünla kasutamise meelespea
Aseta küünal kuumakindlale alusele ning süüta küünal. Puidust taht hakkab õrnalt pragisema. Põleta kuni pealispinna täieliku sulamiseni. Uuesti süüdates eemalda alati ärapõlenud puidu osa.
Head nautimist!

Täispuidust mööbli tellimiseks külasta Unoliki kauplusi või e-pood. Kauplustes saad tutvuda Unoliki mööblivaliku ja erilahenduse võimalustega ning valida kingituseks just omale sobiva lõhnaga küünla.

Sisestatud: 19.11.2021

Unolik OÜ Tallinna ja Tartu esindussalongid

Tel:
5191 1255
Aadress:
Pärnu mnt 238, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki