Artiklid ja uudised

Millega arvestada ruumi sisustamisel?

Iga ruum on eriline ja sisekujunduse maitsed seinast-seina. Ruumi sisustades tasub aga meeles pidada, et ruum on üks tervik. Ruumi planeerimisel on hea järgida ühtset tooni- ja stiilivalikut.
Sageli juhtub, et leitakse poest mööbliese, mis meeldib, kuid ei sobi ruumi interjööriga. Siin tulevad appi Unoliki konsultandid. Unolik pakub interjöörilahendusi kogu ruumile.
Omanäolisi ja põnevaid tulemusi saab luua erinevate peitsitoonide ja kangastega.

Ka mööbli mõõdud kujundatakse just kliendi vajadusi ja ruumi arvestades. Ei ole välistatud, et erineva seeria toodetest sobitatakse kokku ühtses stiilis terviklik interjöör. Kõik on võimalik! Unoliki motoks on olnud läbi aastate: „Kliendid peavad olema rahul pakutavate tulemustega“. Just seetõttu kuulataksegi alati esmalt kliendi vajadusi, nõustatakse erinevate lahenduste leidmisel ning arvestatakse tellija soovidega.

Suureks trendiks on saanud eritoonides puidu kombineerimine musta, valge või halliga. Suurepäraseid tulemusi söögi- ja elutoas võib saavutada näiteks Bruno mööblisarja toodetega. Magamistoas aga voodist kappideni Lisett sarjaga sisustades.
Alati ei tea ega peagi teadma kõiki nüansse sisustamisest. Lihtsaim viis on jätta see ekspertide hooleks. Kogenud konsultandid oskavad arvestada kliendi soovidega, nõustada ja pakkuda sobivaima lahenduse.

Sinu mööbel – Sinu moodi!

Bruno söögituba Allikas: unolik.ee

Bruno söögituba Allikas: unolik.ee

Lisett magamistuba Allikas: unolik.ee

Lisett magamistuba Allikas: unolik.ee

Sisestatud: 21.03.2022

Unolik OÜ Tallinna ja Tartu esindussalongid

Tel:
5191 1255
Aadress:
Pärnu mnt 238, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki