Artiklid ja uudised

KÕIK KOLM KOOLI!

Radis Furniture’ pakub saabuva kooliaasta puhul kolme head abilist, need on kodukontor LIFT, reguleeritava kõrgusega kirjutuslaud VISTA ja kirjutuslaud TRI.


Kodukontor LIFT sobib nii tänapäevasesse kui ajaloolisesse interjööri. Sobitudes arhitektuurse elemendina mis loob põnevust. LIFT kodukontori peamised märksõnad on paindlikkus ja individuaalsete eelistustega arvestamine. LIFT on valmistatud 12 mm valgest filmivineerist, 16 mm tammespooniga õlivahatatud vineerist või 12 mm Valchromatist. Kui mõnikord oleme sunnitud oma asjade paigutamisel arvestama mööbliga, siis antud juhul toimub asi vastupidi. Muudetava kõrgusega riiuli tasemed sobivad nii suurtele kui ka väikestele raamatutele. Soovi korral saab kodukontor LIFTi riiuleid hõlpsasti laiemaks muuta, lisades vertikaalseid seinu. Tugevad vineerist detailid on vastupidavad ja riiulit on mugav vajadusel transportida. Mugavuse huvides on kõige pikemad detailid vaid 1,15 meetrised. Laiema vaheriiuli laius on 49 cm, kitsama laius 18 cm.

Saa kodukontor LIFT omanikuks siit!


Vista reguleeritava kõrgusega kirjutuslaud muudab kontoritunnid tervislikumaks. Täpsemalt, kahandab selga pärssivat istumise aega– keset tööpäeva saad istumise vahetada ühe nupuvajutusega töölaua ees seismise vastu. Elektriliselt reguleeritavate jalgadega kirjutuslaud võimaldab töötamist ajastada nii istudes kui seistes, vähendades seeläbi lihaspingeid. Laua sobiva kõrguse saad valida lausa sentimeetri täpsusega ning salvestada need laua mällu. Eriti mugav on laua kasutamine mitme inimese poolt, niiviisi saab kuni kolm inimest oma soovitud kõrguse salvestada ning laua taha asudes ühe nupulevahutusega selle sobivks sättida. Reguleeritavad jalad on väga sujuvad ja toimivad kahe tasa toimetava mootori koostööl. Lauaplaadi asendi kõrguse vahemik on 71-120 cm.

Vista kirjutuslaual on mahukas sahtel dokumentide jaoks ning lauaplaadil asetseb riiul, kuhu on hea paigutada pliiatsitops, lõhnaküünal või väike kõlar mõnusa töömeeleolu hoidmiseks. Arvuti, lambi ja teiste seadmete juhtmed saad suunata selleks mõeldud lauapinnal asuva klapi alla, kuhu saad peita ka laadijad ja pikendusjuhtme. Laua puhas vormikeel ja kohanduvus teevad õppetöö ja kodukontori nauditavaks.

Laua plaadiks saab valida siidjasmati eriti tugeva kõrgsurvelaminaadi (HPL) vineeril, riiul ja juhtmeklapp samuti samast materjalist või tammespoonist vineeril. Kvaliteetsed 2-mootoriga reguleeritavad metalljalad on saadaval kahes toonis. Mahuka lauasahtli sisemine laius on 57 cm, sügavus 34 cm, kõrgus 8 cm. Sahtlil vaikset sulgemist võimaldavad siinid. Lauapealse riiuli laius on 86 cm, sügavus 12 cm. Juhtmeklapi all on mahukas aluskast juhtmete peitmiseks laiusega 63 cm, kõrgusega 8 cm ja sügavusega 24 cm.

Saa VISTA omanikuks siit!


Tänapäeva vajadustega kohanenud kirjutuslaud TRI sobib nii lapsele õppetööks kui ka kodukontorisse. Laud seisab kolmnurksetel jalgadel kindlalt. Arvuti juhtmestiku ühenduse saab luua, seda mugavalt lauanurgast vedades. TRI on valmistatud kasevineerist. Kattepind õlivahatatud. Jalad kinnitatavad metallpoltidega. Kirjutuslaua TRI lauaplaadi kõrgus on 75 cm, laua üldkõrgus 95 cm, riiuli sügavus 17 cm ja riiulivahe 15 cm.

Saa kirjutuslaud TRI omanikuks siit!

Sisestatud: 25.08.2022

Radis Mööbel - põhjamaine elegants

Tel:
5558 5656
Aadress:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

Tänavuse aasta messikalender on alanud! Alustame sooja vastuvõtu osaliseks saanud 2024. aasta Stockholmi mööblimessiga, mis tähistas sellel korral eelkõige kogukonna vaimule juhindumist, kuid ka skaleerumisvõimekusele nii disainis kui tootmises. Lisaks kõigele olid esindatud kaasaegsed tipptasemel installatsioonid. 6.-10. veebruaril toimus Stockholmis põneva katselavana interjöörimess eelkõige ka uutele ideedele - see ongi kokkuvõttes juhtiv Skandinaavia sisustussündmus! Radis Furniture esitles oma uusimaid tooteid – uut ustega GRID riiulit, kodukontori lahendust CRANE'i ja lisaks teisi Eesti disaini uuenduslikke lahendusi. Radise stendi askoht C11:16.

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Uus aasta toob jõuliselt disaini beeži ja elevendiluuvalget tooni, kuid seda koos tugeva kontrastiga. Siit edasi on ka lihtne arvata, miks Radis Furniture pakub CRANE riiulit nüüd ka valgete metalljalgadega.

2024. aasta toob rohkelt kontrasti, kokkukuuluvust loodusega ja jätkusuutliku mõtlemise praktikaid ning selgelt tuntavat karakterit. Need mõtted kajastuvad enim selle aasta tegemistes. Loodus tähendab palju ökoloogilisi materjale, looduslikke värvigammasid, väliskeskkonna sissetoomist taimede näol ja jätkusuutlikuse tsementeerimist kõige laiemal viisil sisekujunduses. Rohelus pole enam lihtsalt trend - see on elustiil! Öko-teadlikkus astub üha kesksemasse disainipositsiooni, üha enam suurendatakse looduse ligipääsu siseruumi, isegi kardinad on justkui takistus, mis tuleks eemaldada ja saata ajaloo prügikasti, et lasta sisse naturaalne valgus.

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

Pilkupüüdev GRID on nüüd kasvanud palju suuremaks. Endiselt kasutatav nii ruumijagajana või raamaturiiulina hubasuse lisamiseks, vinüülplaatide või kõigi vajalike dokumentide hoidmiseks seda nii kodus kui kontoris. Saadaval nüüdsest neljas suuruses - kuni 8×8 riiulivalemiga ja lisaks veel ka eritli praktiline versioon ustega. GRID on valmistatud keskkonnasõbralikust Koskisen HPL lamineeritud vineerist, tammespooniga vineerist või Forescolorist (orgaaniline läbivärvitud puitkiudplaat). Riiulil on sokkel, et sobituda erinevate põrandaliistudega. GRID on disainitud Raul Abneri poolt.

vaata kõiki