Artiklid ja uudised

Soodsad köögikapid on vaid esimene samm parema köögini

Köök ja vannituba on need kaks ruumi, mille uuendamisele kiputakse mõtlema hirmujudinatega. Kindlasti on see kallis, aeganõudev ja äkki oleks selle rahahunnikuga hoopis midagi paremat teha? Tegelikult saab niivõrd olulistele ruumidele anda uue näo tunduvamalt odavamalt. Vaatame seekord, kuidas seda köögis teha ja niimoodi, et rahakotti tühjaks ei tõmba.


Köögikappidest nii ja naa
Soodsad köögikapid lahendavad mitu probleemi ühe hoobiga. Esiteks saab valida praegusest erineva disaini või värvilahenduse. Kuna köögikapid võtavad tavaliselt enda alla võrdlemisi suure osa visuaalsest pinnast, on see suur muutus. Vali uued soodsad köögikapid Kaup24 e-poest ja koheselt on tagatud värskendatud ilme, isegi kui miski muu ei muutu.

Kui isegi soodsad köögikapid on liiga kallid, ei pea midagi uut ostma, vaid muutma vaid köögikappide uksi. Uus värvikiht ja uue disainiga kapinupud ning ongi värskendatud ilme! Kapiuste vahetamine on palju soodsam, kui terve mooduli asendamine. Need võib ka täiesti ära võtta, kui soovid selliselt kööki õhulisust juurde tuua. Tagaseina saab aga omakorda kaunistada uue värvikihi, meeldiva pildiga või kasvõi tapeedikilluga.

Köögile soodsalt uut välimust andes peab kahjuks ära unustama planeeringu muutmise, mis tõesti kipub olema köögiremondi üks kulukamaid aspekte, köögimasinaid muidugi kõrvale jättes. Kui on aga hädasti vaja lisatasapinda, siis võimalusel saab lisada soodsad köögikapid, mis ka asja ära ajavad. Või, miks mitte ratastel köögikapid, mida saab vastavalt soovile ühest kohast teise liigutada. Eriti tänuväärt lahendus kitsamates oludes, kui ruumivajadus on pigem ajutine.

Mida vähem, seda uhkem!
Köögikappidega saab lahendada teisigi probleeme. Muidugi on selleks panipaik. Kuhugi peavad ära mahtuma kuivained, potid-pannid, söögiriistad, võileivagrill ja teised väiksemad, ent oh kui vajalikud köögimasinad. Soodsad köögikapid ja nendesse lisatud nutikas riiulite- ja sahtlisüsteem muudab kapid avaramaks, lubades ruumi maksimaalselt ära kasutada ehk saad pilgu alt üksjagu asju ära tõsta. Mida vähem kraami on töötasapindadel, seda rahulikuma ja avarama mulje köök jätab.

Korrastamine tundub midagi tüütut, ent isegi kui ruumi ei säästa, aitab ühtlase mulje loomine vähendada visuaalset müra. Eriti tähtis ongi see siis, kui köögis on palju avariiuleid või klaasustega kappe. Kõik kuivainepakid on ju eri suuruse ning eri värvides. Säilituskarpe on müügil aga väga erinevates suurustes, disainis ja väga rahakotisõbraliku hinnaga. Lisaks sellele, et lood visuaalselt parema pildi, valides läbipaistvad säilituskarbid, on sul parem ülevaade sellest, mida peab poest juurde tooma.

Võlusõnaks on valgustus
Hea valgustus suudab teha imesid, kui jutuks on ruumile uue ilme andmine ning see ei ole sugugi kallis. Laelambikupli vahetus on lihtne ja kerge muudatus. Sama kerge on ka LED ribavalgustite lisamine seinakappide alla ning riiulitele. Lisaks kaunile tulemusele lihtsustab see ka köögis toimetamist, sest järsku on kõik palju paremini nähtav.

Köök on ju koht, kus me alustame päeva. Tihtipeale on see ka ruumiks, kus võõrustame ning väiksemates kodudes kohaks, kus õppida või teha tööd. Seetõttu on tähtis, et kööki sisenemise annaks meile positiivse laengu ning kiire uuenduskuur on täpselt see, mida vaja.

Sisestatud: 05.10.2022

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki