Artiklid ja uudised

Patareidega jõulutuled loovad õdusa interjööri

Pühadeaja lahutamatuks osaks on on jõulutuled ja seda muidugi põhjusega, sest need aitavad luua koju mõnusa ja rahuliku meeleolu. Jõulutulede populaarsus on niivõrd suur, et lisaks klassikalistele valguskettidele ja tulukestele on võimalik soetada ka patareidega jõulutuled, mis on mugavad kasutamiseks erinevatel viisidel. Nii aknaraamide kaunistamiseks, kuusepuu ehtimiseks, aga ka erinevate kaunistuste loomiseks. Siit leiad ideid, kuidas patareidega jõulutuled enda kasuks tööle panna ja imeline kodu kaunistada.


Väiksemad patareidega jõulutuled erinevate kaunistuste loomiseks
Valides väiksemad ja lühemad patareidega jõulutuled, saad neid lisaks riputamisele kastuda ka erinevate kaunistuse loomiseks. Näiteks vali välja mõned klaaspudelid, vaasid või purgid ja aseta sinna sisse jõulutuled, et luua väikesed lambikesed enda kapi, aknalaua või hoopiski jõululaua kaunistamiseks. Nii saad taaskasutada mõnda klaaspurki, mis on üle jäänud või lillevaasi, mis parasjagu ei leia kasutust.

Kui armastad teha uksepärgasid, siis punu patareidega jõulutuled sinna ümber ja kaunista enda välisuks kauni ja särava pärjaga. Aga miks mitte võtta mõni traadist ring, kaunistada see meelepäraste okste ja muude dekoratsioonide ja jõulutuledega ning riputada see hoopiski akna kohale. Variante, kuidas saad patareidega jõulutuled ära kasutada, on palju.

Patareidega jõulutuled kaunistavad iga sinu kodu nurka
Jah, täpselt nii! Kui vooluvõrku ühendatavad tulukesed vajavad lähedal olevat pistikupesa, siis patareidega jõulutuled saad asetada igale poole, olenemata sellest, kas seal läheduses on mõni pistikupesa või mitte. Nii saad enda loovusel lasta lennata ja luu väga vingeid ja toredaid lahendusi, mida ei osta oodatagi. Aseta patareidega jõulutuled akende kohale või hoopiski lakke. Miks mitte kaunistada nendega oma voodi peatsit või luua tulukestes põnevaid kujundeid seintele. Ammuta inspiratsiooni Pinterestist, Instagramist või mujalt ja kaunista enda kodu säravaks, aga hubaseks paigaks, kus on tore veeta aega koos enda kõige paremate ja kallimate inimestega.

Patareidega jõulutuled e-poest
Kust leida suures valikus jõulutulukesi? Muidugi laia valikuga e-poodidest. Üheks võimaluseks on visata pilk peale Kaup24 või Hansapost tootevalikule ja leida sealt ideaalsed patareidega jõulutuled, mida soovid endale soetada. Jõulude eel täituvad poed rahvamassidega, selleks, et seda vältida, saabki soetada vajalikud tooted e-poest ja seda kodust lahkumata. Soeta patareidega jõulutuled enda kodu tarbeks või üllata nendega oma kallist meest või kedagi teist kallimat. Kui dekoratsioonid ja jõulutuled on pühadeks soetatud, saad keskenduda rahus jõulukinkide valimisele lastele ja teistele olulistele inimestele sinu elus. Leia enda jaoks mugavaimad ja nutikamad viisid, kuidas vajaminev koju soetada ning naudi pikkades järjekordades seismise asemele enda pere seltsi. Loodame, et leidsid mõtteid enda kodu kaunistamiseks! Head saabuvat pühadeaega!

Sisestatud: 31.10.2022

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki