Artiklid ja uudised

Väike diivanvoodi on nutikas valik sinu koju

Kõik, kes on kunagi kodu sisustanud või seda sisustamas, teavad kui keeruline see võib olla. Neid detaile, mis tuleb selle käigus läbi mõelda, on palju. Kõige enam peavalu võivad tekitada olukorrad, kus on vaja mõelda lahendus väiksemasse ruumi. Selliseid funktsionaalseid ja nutikaid mööbliesemeid õnneks jagub ja üks populaarsemaid on meie hinnangul väike diivanvoodi. Seda, miks peaksid kaaluma selle soetamist, saad lugeda juba alljärgnevalt.


Väike diivanvoodi on multifunktsionaalne lahendus
Nii suur kui ka väike diivanvoodi on kasutatav samaaegselt kui mõnus ja pehme sohva, aga lahtivõetuna ka kui voodi. Sellise disainiga diivanvoodid on olnud populaarsed juba aastaid ja tundub, et see pole kuhugi raugenud. Sellel on loomulikult ka oma põhjus: suur kui ka väike diivanvoodi on ääretult praktiline ja multifunktsionaalne. Samuti leiab neid erinevast materjalist, nii naturaalsest kui ka kunstlikust nahast, aga ka erinevatest tekstiilidest.

Väike diivanvoodi on ideaalne sohva väiksemasse elutuppa. Kuna diivan on elutoa keskne mööbliese, siis seda ei saa nii kergelt asendada mõne muu mööbliesemega. Kui tegemist on väiksema elutoaga, siis väike diivanvoodi ajab asja suurepäraselt ära. Sa saad võõrustada sellel enda sõpru ja nautida seriaalide vaatamist või raamatute lugemist pärast pikka tööpäeva. Leidmaks just ideaalsed diivanvoodi, heida pilk laia valikuga Hansaposti või Kaup24 e-poodidesse - neilt leiab mitmete brändide tooteid erinevaid hinnaklassist, et saaksid valida just endale sobiva.

Lisaks sohvale, on väike diivanvoodi ka lisa magamiskoha eest. Kas sulle meeldib majutada enda sõpru ja sugulasi? Kui nii, siis ehk oled juba olnud olukorras, kus sa ei tea, kuidas majutada kõik inimesed ära. Kui vahest pole ruumi eraldi külalistetoaks, siis väike diivanvoodi elutoas ajab asja ära. Tee see lahti, kui sinu külaline soovib magama heita ja pane hommikul uuesti kokku, et seal peal mõnusalt koos oma heade tuttavatega kohvi nautida.

Väike diivanvoodi võib olla ka osa kodukontori või külalistetoa sisustusest
Kui eelmises lõigus rääkisime võimalustest, kuidas hoida diivanvoodi lahendusega ruumi kokku, siis siin jagame ideid, kuidas seda kasutada ka teiste tubade sisustuses. Ehk on sul just suur ja ruumikas kodu, kus on ruumi ka kodukontori ja külalistetoa jaoks? Kui nii, siis sa võid kaaluda väikese diivanvoodi kasutamist just nendes tubades. Päeval on diivanvoodi kasutusel kui mõnus sohva, millele töö pausidel peale heita. Külaliste saabudes saad sellest luua mugava magamiskoha, kus enda häid tuttavaid võõrustada. Mõned inimesed arvavad jätkuvalt, et diivanvoodid ei ole mugavad magamiseks, kuid tegelikkuses ei vasta see tõele. Paljud kvaliteetsed diivanvoodid on mugavad magamiseks: proovi ise järele ja sisusta mõni tuba väikese diivanvoodiga, et luu kodu, mis on täis nutikaid lahendusi.

Sisestatud: 30.11.2022

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki