Articles and news

Blanco valamu on iga köögi süda

Oleme köögis veedetud ajast umbes 60% valamu juures. Seal teeme me toiduvalmistamisel kõik eeltööd. Selleks ongi väga tähtis valida kööki mugav valamu. Firma EERO pakub Saksa firma Blanco köögivalamuid ja segisteid.
Blanco valamuid saame valida erinevates suurustes, värvitoonides ja materjalidest. Väga soositud valamumaterjal on Sellest materjalist valamute puhul on võimalik valida 10 erineva värvitooni vahel.


See materjal paistab silma oma hea kraapekindlusega, on kuumakindel ning hügieeniline ja mis perenaisele kõige meeldivam – väga lihtsalt puhastatav. Blanco valikus on Silgranit valamuid nii väiksele kui ka suuremale köögile.





Samuti valmistab Blanco veel ka keraamilisi ja muidugi ka suurt valikut roostevabast terasest köögivalamuid.



Blanco valamute puhul on väga tähtsaks omaduseks funktsionaalsus. See tähendab, et toiduvalmistamise käigus on võimalik kõik operatsioonid alates kartuli pesemisest, koorimisest, lõikumiset, loputamisest kuni potti või ahjuplaadile asetamiseni teha valamu töötsoonis. Lõigates lõikelaual juurvilja või salatit saame me nad lõikelaualt otse nõrutuskaussi panna ja veega loputada. Tõstes nõrutuskausi teise valamukaussi on neid lihtne lasta nõrguda ja samas on ruumi suuremas valamus muid toimetusi teha.



Liikuv lõikelaud ja nõrutusalus on head abilised ka toidu serveerimisel. Lõikelauaga on võimalik ka kinni katta valamu osa. Valamule juurde saame valida meile sobiva segisti. Segistit on võimalik valida valamule sobivas värvitoonis.
Väga tähtsaks osutub paljudes köökides probleem, kuidas avada akent, kui segisti jääb aknale ette. Siin on Blancol lahendus, pakume kergesti eemaldatavaid ja tööpinda vajutatavaid erinevaid segisteid.


Paljud inimesed soovivad paigaldada joogiveele filtreid ning siis peavad nad panema selleks eraldi joogiveekraani valamu pinnale.
Blanco pakkub uudse tootena segistit FONTAS, mida saab kasutada nii tarbevee avamiseks, kui ka läbi filtreeritud vee avamiseks. Samuti on võimalik valida segisti, millel on juures liides pesumasina kraani avamiseks ning sulgemiseks.



Tänapäeva kõõgis on väga tähtsal kohal prügi sorteerimine. On võimalik valida iga Blanco valamu alla sobiv prügisüsteem. Nii on võimalik juba köögis kogu prügi panna eraldi.




Submitted: 03.03.2010

Eero

Phone:
+372 672 0120
Address:
Pärnu mnt. 160 F, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all