Articles and news

PÄRNU KODU & EHITUS MESS 8.novembril Port Arturis

Pärnu kodu- ja ehitusmessil on väljas majatootjad, ehitajad, küttesüsteemide, soojuspumpade, kinnisvara, panganduse, disaini ja sisustusettevõtted. Eksponente tuleb messile Tallinnast, Tartust ja Pärnust.

Lisaks uudsele disainile, nutikatele lahendustele ja moodsale tehnikale pakub mess ka uusi teadmisi seminaril, mis keskendub Pärnu kinnisvaraturu homsele päevale ja energiasäästlikule ehitusele. Seminaril esinevad energiasäästliku ehituse, kinnisvaraarenduse ja panganduse eksperdid.

Ehituse ja elamumajanduse teema on Pärnus mitu aastat suhteliselt vaikne olnud. Kui Pärnumaa elanikel on koduehituse või -remondi teemal küsimusi, mis vajaks ekspertidega arutamist, materjalide oma silmaga vaatamist, siis on mess selleks just õige koht, teatasid messi korraldajad.

Messi raames toimuvad ka põnevad, linnaelanikele mõeldud kodu- ja ehituse teemalised tasuta seminarid.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Yit Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp ja DTZ Kinnisvaraeksperdi Pärnu kontori maaklerteenuste juhataja Janno Peterson arutlevad laupäeval kell 12.30 algavas paneeldiskussioonis teemal "Mis Pärnu kinnisvaraturul tegelikult toimub? Mis saab 10 aasta pärast?".

Kell 13.10 annab Kristi Järv Swedbankist nõu, kuidas leida kodu ostmiseks vajaminev raha.

Õhk-, vesi- ja maasoojuspumpadest annab kell 14.00 ülevaate Rasmus Leibur AIT-Nordist.

Kell 14.00 tutvustavad muljetavaldavalt ilusate pinglagede kasutamise ja paigaldamise võimalusi Sergei Levada ja Triin Meresaar Vecta Designist.

Kodu- ja ehitusmess pakub huvi igale tänasele või tulevasele koduomanikule. Kodus on alati midagi veel mugavamaks, kasutajasõbralikumaks või kaunimaks muuta.

Pärnu kodu- ja ehitusmessil on oma toodetega väljas: Omatalo, Seve Ehitus, Thermoelement, Ait-Nord, Karpateks, Cerbos, Solar4 You, Päikeseelekter, DTZ Kinnisvaraekpert, Pindi Kinnisvara, Uus Maa, Swedbank, Kodu Kuubis, Savimees, Safran, Benders, Vecta Design, Tartu Loomemajanduskeskus, Okka, Kikka Von Trees, Tuuli Vahesaar, Franz Seer Khis, Mööblisahver ja Dreamland.

Kohapeal on võimalik osta kõike messil pakutavat: maju, kortereid, veeboilereid, soojuspumpasid, pinglagesid, mööblit ja viimistlusvahendeid.

Pärnu kodu- ja ehitusmess on avatud kell 12.00 - 16.00 Port Artur 1 kolmandal korrusel.
Pärnu Postimees
www.portartur.ee

 Source: www.parnupostimees.ee

Source: www.parnupostimees.ee

Submitted: 06.11.2014

You may also be interested in the following articles

click to see all