Articles and news

Kujunda oma aed või terrass mugava ja stiilse Garden4you aiamööbliga

Kevadel ja suvel soovime viibida võimalikult palju värskes õhus ning ka aias või terrassil viibides soovime end tunda sama mugavalt kui näiteks elutoas. Garden4you aiamööbel on loodud selleks, et nautida kõiki mugavusi ka värskes õhus, olles samas ka praktiline ja stiilne ning kaunistades igat aeda ja terrassi.

Garden4you valikusse on lisandunud palju uusi tooteid, kuid omal kohal on ka kõik vanad lemmikud. Uued põnevad materjalid ja vormid pakuvad inspiratsiooni ning harmoneeruvad Home4you kaubamärgi all olemasolevate sisustuskaupade valikuga. Kui Sul juba on Garden4you aiamööbel, siis saad seda üksikute toodetega täiendada. Teine võimalus on anda oma mööblile uus elu vahetades tekstiile ja katteid – kui on vaja uut kiigekatust või patju, leiad need Garden4you valikust, samuti on võimalus lasta need õmmelda.

Diivanikomplekt PAVIA Source: www.home4you.ee

Diivanikomplekt PAVIA Source: www.home4you.ee

Aiamööbli mõiste on märkimisväärselt laienenud. Kui varem oli aia- ja toamööbel selgelt piiritletud, siis nüüd sisustatakse suvemööbliga ka siseruume. Aia funktsioonid on muutunud ning sellest on kujunenud eluruumi pikendus. Suveks kolitakse kogu elu ja tegevusega õue, et võtta viimast meie lühikesest suvest. Kui seni on olnud kindel reegel, et igas aias peab olema batuut, varikatus, grill ja aiakiik, siis nüüd on leitud tee ka teiste põnevate aiatoodete juurde. Populaarsemad on lamamistoolid, varikatused, rippkiiged ja -toolid. Uuem trend on nurgadiivanid terrassile.

Oluliselt on laienenud aiamööbli materjalide valik. Varem olid kasutusel kaks peamist materjali - puit ja plastik. Nüüd kombineeritakse erinevaid materjale omavahel, näiteks puitu metalli, plastiku või textiline’iga (tekstiili meenutav materjal). Samuti sobitatakse kokku eri materjalist mööblit, näiteks kõvapuidust laud koos plastikpunutisest toolidega.Eklektika stiilide ja materjalide valikus on värske ja trendikas.

WICKER toolid mosaiiklauaga Source: www.home4you.ee

WICKER toolid mosaiiklauaga Source: www.home4you.ee

SÖÖGILAUA KOMPLEKTID AEDA

Suve mõnusaimad hetked mööduvad aias sõprade või pere seltsis häid roogi maitstes. Garden4you söögilaua komplektide hulgast saad valida just oma aeda või terrassile sobiva. Kes eelistab klassikalist söögilaua ja –toolide komplekti, kes mugavat diivanit koos suure lauaga. Samuti leiad sobiva komplekti väikesele rõdule.

Söögilaud ja toolid WICKER  Source: www.home4you.ee

Söögilaud ja toolid WICKER Source: www.home4you.ee

Viimaste aastate suurimateks lemmikuteks on erinevates toonides kerged alumiiniumraamil plastikpunutisega toolid ja lauad, samuti on kõrgelt hinnatud soliidsed kunstpuidust komplektid. Klassikalised puidust komplektid on aga alati moes ning sobiv valik igasuguse kujundusega koduaeda.

Puitmööbli sari FINLAY Source: www.home4you.ee

Puitmööbli sari FINLAY Source: www.home4you.ee

Värvidest on lemmikuteks naturaalsed maalähedased toonid – hallid, pruunid, mustad, beežid. Üldjuhul on aiamööbel täiesti ilmastikukindel, vaid tekstiilist padjad võiks vihma eest ära tõsta. Eriti mugav on aga kasutada textiline kattega toolide komplekte, kus kerge õhuke materjal kuivab loetud minutitega muutmata aja jooksul oma värvi ja kuju. Väga moodne on ka komplekteerida laua ümber erinevaid toole.

DIIVANID JA MOODULDIIVANID SINU TERRASSILE

Möödas on ajad, kui aiamööbel tähendas kõva puidust pinki. Mugava istumiskohata enam oma elu aias ette ei kujutaks. Garden4you ülisuurest diivanite valikust leiad terviklikke sarju, pikemaid ja lühemaid diivaneid ning komplekte tugitoolide ja lauaga. Eraldi grupi moodustavad moodulitest koostatavad diivanikomplektid – saad luua täpselt sellise tulemuse nagu ise soovid ja vajad.

Komplekt QUEENS Source: www.home4you.ee

Komplekt QUEENS Source: www.home4you.ee

Diivanikomplektide värvi ning materjalide valik on samuti lai, lisaks on veel paljudel mudelitel kasutatud kerget ja vastupidavat alumiiniumraami. Lemmikuks on taas praktiline plastikpunutis ning kuna diivanikatted on üldjuhul ilmastikukindlad, nii on need igati praktilised ja mugavad.

Diivanikomplekt DONNA Source: www.home4you.ee

Diivanikomplekt DONNA Source: www.home4you.ee

Kui oled pikast päevast väsinud, siis puhka ja mõnule ripptoolis, aiakiiges, lamamistoolil või miks mitte ka
diivanil. Sel aastal on suurenenud põnevate „pesade“ MUSE ja ROYAL valik, tuues aedadesse suisa idamaade luksust.

Lebola ehk puhkenurk ROYAL Source: www.home4you.ee

Lebola ehk puhkenurk ROYAL Source: www.home4you.ee

Diivan MUSE-2 on varikatusega ning diivanit saab kasutada ka väikseks uinakuks. Diivanit on võimalik lihtsa
liigutusega muuta voodiks, tõmmates diivani alt välja poolkuu-kujulise tumba ning katta istumispatjadega.

Diivan MUSE-2 Source: www.home4you.ee

Diivan MUSE-2 Source: www.home4you.ee

Põnev lahendus on VENETO komplekt, mis moodustab ringikujulise grupi ning kokkulükatuna võtab vähe ruumi. Samuti COUPLE komplekt, mis nagu nimigi ütleb, on mõeldud täiusliku puhkuse nautimiseks kahele.

SUUR VALIK PUHKE- JA LAMAMISTOOLE

Paljude jaoks tähendab parim puhkus mõnusat päikese käes lesimist. Meie kliimas peab selleks kasutama iga sobivat hetke ning parim koht, kus mugav päikest nautida, on lamamistool. Garden4you laiast valikust leiad klassikalisi lamamistoole ning ulmelise kujuga lõbusaid puhketoole. Lamamisosa katted on kas moodsast textiline materjalist või klassikaliste patjadega, samuti leiad stiilsetest plastikpunutistest ning traditsioonilisi puidust ja plastikust lamamistoole.

Puidust lamamistool ja serveerimislaud FINLAY Source: www.home4you.ee

Puidust lamamistool ja serveerimislaud FINLAY Source: www.home4you.ee

Lamamistoolid WICKER Source: www.home4you.ee

Lamamistoolid WICKER Source: www.home4you.ee

Alati ei ole ruumi suure lamamistooli hoidmiseks ja eks iga pereliige soovib ju oma tooli. Seetõttu saad valida täiesti või osaliselt kokkupandava tooli, mis mahub väikesesse panipaika ja on mugav ka randa kaasavõtmiseks. Kui ruumi on, siis vali näiteks ratastega lamamistool, mida on mugav ja kerge aias ringi liigutada.

Kokkupandav lamamistool BATYA Source: www.home4you.ee

Kokkupandav lamamistool BATYA Source: www.home4you.ee

AIAKIIGED

Hommikupäike, kastene muru, tass kohvi - veeda mõnus pooltund mugavas aiakiiges lesides. Garden4you aiakiikede valik täieneb ja muutub iga aastaga. Pehmete patjade ihalejatele on saadaval pehmete patjadega kiikesid. Sama mugavad textiline kattega aiakiiged on laisemale nautlejale, need taluvad igasugust ilma ja kuivavad loetud minutitega.

Aiakiik CAIRO Source: www.home4you.ee

Aiakiik CAIRO Source: www.home4you.ee

Aiakiik MONTREAL Source: www.home4you.ee

Aiakiik MONTREAL Source: www.home4you.ee

Trendikad on voodiks muudetavad või kahekohalised kiiged, kus saab teha näiteks koos perega mõnusat lõunauinakut. Hea aiakiige tunnuseks on varikatuse olemasolu, mis kaitseb kerge vihma või kõrvetava päikese eest. Kiik JOLLY on kahekohaline kiik, mille lamamisosa on textiline materjalist.

Kiik ja lamamistool JOLLY Source: www.home4you.ee

Kiik ja lamamistool JOLLY Source: www.home4you.ee

Kui kiigepadjad või –katus on kulunud, aga kiik igati korralik, siis saad oma kiigele tellida uued padja või katuse.

MILLISEST MATERJALIST AIAMÖÖBLIT VALIDA

Suurem osa Garden4you mööblist ei vaja erilist hooldust ning Sul jääb aega nautida suve täiel rinnal. Võid valida mööbli kunst- või looduslikust materjalist. Garden4you pakutava aiamööbli materjalideks on plastik, puit, kunstpuit, alumiinium või teras kombineerituna tekstiili või textiline materjaliga.

TEXTILINE kangas talub hästi ilmastikutingimusi, on vetthülgav ja vastupidav hallitusele. Koos kaalult kergest roostevabast alumiiniumist raamiga moodustab see materjal ideaalse aiamööbli koosluse.

PVC WICKER ehk plastikpunutisest mööbel alumiiniumist raamiga on igati sobilik meie kliimas. Sobita kokku erinevaid WICKER punutisi ja lillepotte koos lilledega ning mööblipadjad paiguta komplekti kuuluvasse padjakasti.

KUNSTPUIT on keskkonnasõbralik ja kergesti hooldatav. Oma terrassi või rõdu saad katta kiirelt ja mugavalt kunstpuidust põrandaplaatidega. Lisaks leiad meie valikust ka kunstpuidust mööblikomplekte.

PUIT on looduslik materjal, mis vajab pisut hooldamist, kuid korralikult hooldatud ning õigetes tingimustes säilitatud puidust aiamööbel pakub kasutamisrõõmu ja silmailu pikkadeks aastateks. Garden4you valikust leiad puidust mööblit nii aeda, terrassile kui ka rõdule. Mööbli valmistamisel kasutatavateks puiduliikideks on akaatsia, meranti ja mänd. Männipuidust valmistatud mööbel on toodetud Eestis.

HOOLDUS

Enamus aiamööbli materjale kannatab talveks õue jätmist, kuid soovitav on mööbel kinni katta. Ainus, mis tuleks kindlasti sisetingimustesse viia, on puidust mööbel. See materjal vajab ka enim hooldamist. Kevadel hoiupaigast välja tuues tuleb puitmööblit õlitada ning soovitavalt ka suve keskel, et kaunis välimus püsiks. Plastikpunutud mööbli hooldus on väga lihtne - piisab survepesust ning vajadusel enne pesu kergelt puhastusvahendiga üle käia. Kunstpuit vajab vaid kerget hooldust. Kui peale tekib plekk, siis tuleks seda hooldada nagu puitu ehk liivapaberiga kiht maha lihvida. Alumiinium textiline’iga vajab kõige vähem hooldust. Pesta saab survepesuriga, materjal kuivab kiiresti.

PADJAD JA KATTED AIAMÖÖBLILE

Klassikaline puidust aiamööbel ei pea olema ebamugav. Patjade ja katete valikust leiad pehme katte igasugusele aiatoolile ja miks mitte ka tuppa. Garden4you tekstiilide valikust leiad mitmeid toredaid sarju, millega saad luua oma aias ühtse terviku. Samas sarjas on tavaliselt ka teisi tekstiile nagu linikud ja laudlinad.

Sobiva värvi leiab igaüks – valikus on rahulikud ühevärvilised padjad, stiilsed triibulised või lõbusad värvilised ja lillelised mustrid. Toogem värvid aeda!

Padjad ja katted aiamööblile Source: www.home4you.ee

Padjad ja katted aiamööblile Source: www.home4you.ee

LILLEPOTID ÕUE

Lillepotid ja lillepoti ümbrised on tänapäeval aias asendamatud kujunduselemendid. Garden4you valikust suure valiku WICKER ehk plastikpunutisega kaetud lillepoti ümbriseid täiendamaks oma samas stiilis aiamööblit või põnevaid uusi sarju FICO ja TONY, mille hulgas on ka tõeliselt suuri ja raskeid lillepoti ümbriseid. Klassikaline keraamiline lillepott on aga alati suurepärane valik ning sobib nii tuppa kui ka aeda.

Värvivalik on üldjuhul tagasihoidlik, et lasta õitel särada, kuid valikus on ka põnevamaid toone, mis täiendavad hästi rohelisi taimi. Lillepottidega lood endale rohelise nurgakese kasvõi rõdule.

WICKER illepotid õue Source: www.home4you.ee

WICKER illepotid õue Source: www.home4you.ee

PÄIKESEVARJUD JA VARIKATUSED

Kaitset leiad nii päikese kui ka vihma eest päikesevarju, varikatuse või markiisi all. Garden4you valikus on ka peotelgid. Päikesevarjude alused on saadaval graniidist või plastmassist. Varikatuste valikust leiad katuse sääsevõrkudega või kangast seintega.

Päikesevari ROMA Source: www.home4you.ee

Päikesevari ROMA Source: www.home4you.ee

Varikatus LEAF Source: www.home4you.ee

Varikatus LEAF Source: www.home4you.ee

Leia uusi ideid Garden4ypu laiast ja mitmekesisest valikust! 20 aastat kogemusi ja Baltikumi suurim aiamööblivalik annab võimaluse tutvuda 2015. aasta uusimate trendidega. Selleks on parim võimalus lehitseda uut ja veelgi mahukamat Garden4you kataloogi ning valida välja see oma ja õige. Sirvi Garden4you kataloogi SIIN.

Garden4you kataloog Source: issuu.com

Garden4you kataloog Source: issuu.com

Inspireerivaid hetki Garden4you kataloogi seltsis!
Sinu suvine elutuba ootab.


Lisainfo:
Telefon: +372 639 0639
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Submitted: 11.04.2015

Home4you Sisustuskaubamaja

Phone:
+372 665 9091
Address:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

click to see all