Articles and news

Isikupärased ja kvaliteetsed keraamilised köögivalamud Villeroy & Bochilt

Villeroy & Bochi keraamikatooted on kombinatsioon traditsioonilisest käsitööst ja ülimast tööstuslikust täpsusest. Selle tulemusena paistavad valminud tooted silma oma läbimõeldud disaini, kauakestva kvaliteedi ja täpse stiilitunnetuse poolest.

 Source: www.villeroy-boch.com

Source: www.villeroy-boch.com

ISIKUPÄRA JA KVALITEET

Keraamikatooteid on majapidamistes kasutatud juba pikka aega. Nii lauanõude kui kuumakindlate ahjunõude puhul parandab toodete valmistamisel kasutatav vastupidav ja tugev materjal oluliselt nende löögikindlust. Villeroy & Boch kasutab kvaliteetsest materjalist tulenevaid eeliseid ära ka oma köögivalamute disainis. Tulemuseks on eriti kuuma- ja külmakindel keraamiline pind, millele võib probleemideta asetada nii kuuma panni kui ka sügavkülmast võetud toidu. Ka tavalised majapidamises kasutatavad happed ei jäta sellele jälgi.

 Source: www.villeroy-boch.com

Source: www.villeroy-boch.com

VILLEROY & BOCH KERAAMILISTE KÖÖGIVALAMUTE EELISED

Avastage enda jaoks Villeroy & Boch’i keraamiliste köögivalamute eelised! Kuna Villeroy & Bochi köögikeraamika on maitse- ja lõhnavaba ning seda on tänu CeramicPlus pinnatöötlusele lihtne puhastada, võite valamu pinnal julgelt töödelda liha või valamukausis sulatada sügavkülmast võetud tooteid. Laitmatu hügieeni saavutamine on imelihtne!

 Source: www.villeroy-boch.com

Source: www.villeroy-boch.com

Uudne CeramicPlus pinnatöötlus on välja töötatud eesmärgiga saavutada eriti puhtad ja hõlpsasti puhastatavad keraamilised pinnad. Kokkupuutel selliselt töödeldud pindadega, moodustavad vedelikud piisakesi, mis kiiresti ära voolavad, võttes kaasa mustuse, katlakivi ja muud osakesed. Seetõttu on CeramicPlus töötlusega keraamikatooteid palju lihtsam puhastada.

Vastupidavus

Keraamilised köögivalamud on löögi- ja kriimustuskindlad. Igapäevased köögis tehtavad toimingud ei jäta keraamilise valamu pinnale jälgi.

 Source: www.villeroy-boch.com

Source: www.villeroy-boch.com

Puhastatavus

Keraamiliste köögivalamute puhastamine on kiire ja lihtne. Tänu CeramicPlus pinnatöötlusele eemaldatakse tõhusalt ka kõige kangekaelsemad plekid.

Temperatuurikindlus

Keraamilised köögivalamud on kuuma- ja külmakindlad, mistõttu neile võib probleemideta asetada kuuma poti, praepanni või sügavkülmast võetud tooted.

Hügieenilisus

Keraamilised köögivalamud on maitse- ja lõhnavabad, mistõttu võib neile probleemideta asetada ka tugeva lõhna ja värviga toiduaineid.

 Source: www.villeroy-boch.com

Source: www.villeroy-boch.com

VILLEROY & BOCH KÖÖGIVALAMUTE VÄRVID JA DEKOORID

Värvid rikastavad meie elu ning värvide abil saame väljendada erinevaid tundeid. Villeroy & Boch’i pakutavad 15 valguskindlat köögikeraamika värvitooni ja 2 erinevat dekoori võimaldavad valida teie köögi jaoks sobivaima lahenduse. Võite otsustada erkvalge kujunduse kasuks või lisada siin-seal pisut värvi – valik on teie! Soojade aktsentide lisamiseks sobib hästi beež värvitoon Latte Macchiato ning erinevaid kombineerimisvõimalusi pakuvad hoolega läbimõeldud dekoorid. Tänu suurele värvivalikule on võimalik kööki paigaldada töötasapinna- ning köögimööbli ustega samas toonis keraamiline valamu.

 Source: www.villeroy-boch.com

Source: www.villeroy-boch.com

Loe Villeroy & Boch'st lähemalt Facebookist ja kodulehtedelt: www.gustavsberg.com, www.villeroy-boch.eu

Submitted: 15.06.2015

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

Phone:
+372 646 0312
Address:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all