Articles and news

Kontinentaalvoodi - voodite tippklass Home4you sisustuskaubamajast

Suure osa oma ajast veedame magades - keskmiselt kolmandik päevast on aeg, mis veedetakse voodis puhates. Seega on oluline panustada une kvaliteeti. Kehv uni mõjutab paljude inimeste edasist päeva kulgu ja pikaajaliselt ka inimese tervist. Ennetamaks ebakvaliteetset und ja selle tagajärgi tuleb investeerida ergonoomilisesse voodisse.

Sleepwell kontinentaalvoodi Source: www.home4you.ee

Sleepwell kontinentaalvoodi Source: www.home4you.ee

Voodi valimise seisukohast on olulisim valida õige madrats, mis toetab magades inimese keha ja tagab rahuliku uneaja. Seega tuleb alustada madratsist. Loe rohkem madratsi valimise kohta siit.

Kui sa otsid mugavamat ja uuemat lahendust, siis on sinu jaoks kontinentaalvoodi. Kontinentaalvoodi on voodite maailmas revolutsiooniline lahendus. Nüüd on möödas aeg, kus tuleb voodi madrats ja raam eraldi osta, sest tänapäeva valikus on tõusuteel innovaatilise lahendusega voodid - kontinentaalvoodid.

Kontinentaalvoodi on ideaalne kombinatsioon voodi täislahendusest - kaunist voodi raamist ja päisest ning madratsist. Kontinentaalvoodi erinevus võrreldes klassikalise voodi madratsiga seisneb selles, et see koosneb kolmeosalisest madratsist ja kõrgkvaliteetsest voodiraamist. Seega on kontinentaalvoodi kaks ühes lahendus mugavatele inimestele, kes soovivad saada täislahendust enda magamistoa sisustamiseks.

Milles seisneb kontinentaalvoodi erilisus?

Kontinentaalvoodi, teisisõnu ka jenkkivoodi, koosneb kolmekihilisest madratsist ja raamist. Madratsiosa koosneb omakorda kahest kušetist, mis on alusvoodiks ja vedrumadratsist, mis moodustab ülemise madratsi osa. Kontinentaalvoodi vedrumadrats koosneb mitmetsoonilisest pocket vedrusüsteemist, mis toob esile kontinentaalvoodi eripärasuse, sest just see omadus muudab voodi kuninglikult mugavaks. Mitmetsoonilise vedrusüsteemi puhul on ühe ruutsentimeetri ühiku kohta rohkem vedrusid kui klassikalisel madratsil. Selline süsteem tagab madratsi ideaalse toestuse ja sobivuse sinu kehale.

Kontinentaalvoodi BLACK Source: www.home4you.ee

Kontinentaalvoodi BLACK Source: www.home4you.ee

Kontinentaalvoodi on toekas, vastupidav ja seega ka kehale ergonoomiline lahendus, kuna ennetab lihaspinge teket, mis võib magades tekkida tihtipeale ebamugavast ja valest keha asendist. Loe rohkem kontinentaalvoodi omadustest siit.

Home4you mööblikaubamaja pakub laia valikut kontinentaalvoodeid, mis lisaks enda tavapärastele omadustele on valmistatud ka allergeenivabast materjalist, hoides ära erinevate nahaärrituste tekke. Samuti on tootevalikus voodid koos Sleepwell madratsitega, mis on valmistatud Öko-Tex 100 standarditele vastavast puuvillast ja vatiinist.

Kui sa otsid luksuslikku lahendust, vali kontinentaalvoodi, mis garanteerib parima une ja kauni stiili sinu magamistuppa.

Lisainfo:
Telefon: +372 639 3936
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Submitted: 11.07.2017

Home4you Sisustuskaubamaja

Phone:
+372 665 9091
Address:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all