Articles and news

Radise ja tootedisaineri Veiko Liisi koostöös sündinud uus riiul Lift

Berliinis elav tootedisainer Veiko Liis on Radisele välja mõelnud uue riiuli LIFT. Riiul LIFT kõneleb meile lugu kõigest liikuvast ning elavast. Väikestest ruudukujulistest riiulilahtritest, mis ajapikku täituvad raamatute, muusika või lilledega, saab meie kodu seina kattev suurem pilt. See pilt on iga kord ainulaadne, igas kodus eriline, iga inimese puhul isikupärane. See pilt kõneleb meist, meie huvidest, meie kaootilisusest ning süstemaatilisusest.

 Source: www.radis.ee

Source: www.radis.ee

Iga esmapilgul juhuslikuna näiv hetk omab meie elus väga olulist rolli. Iga esmapilgul juhuslikuna näiv väike objekt on erakordselt tähtis kild suuremast mustrist. Riiul LIFT ühendab endas korra ja kaose, kuna mõlemal on oma kindel koht igapäevastes tegemistes. Mõlemad on harmoonilises tasakaalus ja võrdselt kaunid.

 Source: www.radis.ee

Source: www.radis.ee
Riiul LIFT kasvab koos meiega. Kui mõnikord oleme sunnitud oma asjade paigutamisel arvestama mööbliga, siis antud juhul toimub asi vastupidi - mööbel arvestab meiega. Muudetava kõrgusega riiulid sobivad nii suurtele kui ka väikestele raamatutele. Soovi korral saab riiulit lihtsalt laiemaks muuta, lisades vertikaalseid seinu. Ühest kohast teise kolides näitavad tugevad vineerist detailid oma vastupidavust. Mugavama transpordi huvides on kõige pikemad detailid kõigest 1,2 meetrit pikad.

Tänu õhulisele konstruktsioonile langevad päikesekiired läbi riiuli, tekitades valguse mängu heledatel pindadel. Riiul LIFT sobib nii moodsasse kui ka ajaloolisesse interjööri. Mõne üksiku raamatuga mõjub see mööbliese kauni arhitektuurse struktuurina. Tihedalt raamatutega täidetuna jääb aga tagasihoidlikult märkamatuks. Riiuli LIFT peamised märksõnad on paindlikkus ja individuaalsete soovidega arvestamine.

Radis - Eesti mööbel Sinu tuppa ja aeda!
www.radis.ee
E-mail: info@radis.ee
Tel: 5558 5656
Aadress: Järvekalda 33, Harkujärve

Kõigi toodetega saab lähemalt tutvuda ka 4ROOMi salongis, aadressil Pärnu mnt 110.

Submitted: 01.11.2017

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.