Articles and news

hansgrohe Metropol Classic toob elegantsesse vannituppa kuldsed aktsendid

hansgrohe laiendab oma ulatuslikku kvaliteetsegistite valikut uue Metropol Classic sarjaga, mis on mõeldud koduste või hotellivannitubade sisustamiseks. Selle uue kollektsiooni üks silmapaistvamaid elemente on pinnakate: Metropol Classic sarja toodetel on elegantsed kullakarvalised aktsendid segistite alustel, käepidemetel ja tiladel. Segisteid on võimalik saada ka atraktiivse üleni kroomviimistlusega.

Uusi Metropol Classic sarja segisteid iseloomustavad elegantsed kuldsed aktsendid segistite alustel, tiladel ja käepidemetel. Source: www.hansgrohe.ee

Uusi Metropol Classic sarja segisteid iseloomustavad elegantsed kuldsed aktsendid segistite alustel, tiladel ja käepidemetel. Source: www.hansgrohe.ee

Kvaliteetne tootmisprotsess kuni viimase detailini

Toote disainis kombineeritakse selged jooned läikivate pindadega, mis täiendab suurepäraselt elegantset vannitoakujundust. Segisti laieneb graatsiliselt aluse suunas ruudukujuliseks aluseks, mille järgi tunneb ära hansgrohe Metropol Classic segistite sarja. Traditsioonilised väärtused ja tähelepanelikkus detailide vastu peegeldub toodete kvaliteedis ja kuldsetes pinnaaktsentides. Viimistlus saavutatakse keeruka PVD-meetodi (Physical Vapour Deposition ehk füüsikaline aurustussadestus) abil mille käigus kaetakse toote detailid vaakumkambris neid auruga töödeldes. PVD-meetodil kaetud pinnad on erakordselt vastupidavad kriimustustele ja korrosioonile.

 Source: www.hansgrohe.ee

Source: www.hansgrohe.ee

Valikuvabadus toetab loovust

See ulatuslik valamu-, vanni- ja bideesegistite sari koos uute, Metrpol Classic kollektsiooniga sobitatud duššidega, pakub paindlikkust terviklike lahenduste kujundamisel olgu siis hotellis või koduses vannitoas. Kasutajad saavad valida vastavalt oma eelistustele kolme kolmeaugulise Metropol Classic segisti variandi vahel: ühel on kergelt kaarjad kangid, teisel minimalistlikud nupud (zero handle) ja kolmandal ergonoomiliselt ümardatud ristkäepidemed. Moodsate siseruumide jaoks, kus vann paikneb ruumi keskel on olemas elegantne põrandale toetuv vannisegisti koos kuld-kroomise viimistlusega käsidušiga. hansgrohe Metropol Classic sarja valamusegisteid pakutakse kolme erineva kõrgusega (ComfortZone 110, 160 ja 260), võimaldades valida oma vajadustele kõige sobivama segisti, mis on kooskõlas ka valamu kuju ja suurusega.

 Source: www.hansgrohe.ee

Source: www.hansgrohe.ee

Ökonoomne ja vastupidav

hansgrohe Metropol Classic sarja segistid on kõik varustatud EcoSmart-tehnoloogiaga: aeraator segistitila otsas vähendab veevoolu viiele liitrile minutis, mis aitab täita ehitus- ja keskkonnastandardeid. Õhuga rikastatud vesi hellitab nahka pehme veejoaga, tekitades samas vähem pritsmeid. Tänu segistitila otsas paiknevale silikoonotsikule on katlakivijääke kerge sõrmega maha nühkida. Veesurve muudatusi tasakaalustab regulaator, mis hoiab veevoolu konstantse. Uus on ka kuldne ja kroomviimistlus hansgrohe Raindance Classic üla- ja käsidušil, mis on kavandatud täiendama Metropol Classic sarja tooteid. Nii nagu segistid nii ka dušid säästavad vett tänu neis kasutatavale EcoSmart-tehnoloogiale, mis aitab vähendada veevoolu umbes üheksale liitrile minutis.

 Source: www.hansgrohe.ee

Source: www.hansgrohe.ee

Rahvusvaheliselt tegutseva Hansgrohe Grupi kvaliteetkaubamärk hansgrohe toodab dušše, dušisüsteeme, vannitoa- ja köögisegisteid, aga ka köögivalamuid. Oma rohkelt auhindu võitnud toodetega juhib hansgrohe veevoolu köögis ja vannitoas, kus veedetud aega hindavad inimesed kõrgelt, sest need on väärtuslikud hetked enda ja pere jaoks. Just neid hetki silmas pidades töötab hansgrohe välja uuenduslikke lahendusi, milles sulanduvad erakordne disain, kauakestev kvaliteet ja intelligentsed funktsioonid, mis muudavad sanitaartehnikaseadmete kasutamise eriti mugavaks. hansgrohe abiga saame veest suurepärase elamuse.

www.hansgrohe.ee
Hansgrohe ja Axor Facebookis

Submitted: 11.12.2017

Pharo/axor

Phone:
+372 682 6829
Address:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all