Articles and news

Pühademeeleolu Lõuna-Eesti suurimast sisustuskeskusest - Sisustus E Kaubamajast

Juba üle 15 aasta on tartlased ja Lõuna-Eesti elanikud leidnud laia valiku sisustustooteid just selle piirkonna suurimast sisustuskeskusest Sisustus E Kaubamajast , kuhu on kokku koondunud 29 erinevat oma ala parimat teenusepakkujat ja salongi.

Sisustus E Kaubamaja erinevad salongid toovad välja põnevad tooted kodu sisustamiseks pühade ajal.

HOME4YOU

Pühademeeleolu saab luua erinevate Home4you sisustustoodetega. Vaheta välja näiteks kodutekstiilid - laudlinad, lauamatid, padjad – ja juba on meeleolu muutunud. Piduliku söögilaua teevad huvitavamaks ka söögilaua toolid - näiteks värvilise kangaga kaetud või plastikust ja põneva disainiga. Hetkel on põnevaimaks leiuks vinüülplaate meenutavad lauamatid DISC, mille omapära tuleb esile just koos plastikust (eriti musta värvi) toolidega.

Teine lihtne võimalus meeleolu loomiseks on küünlad, laternad, LED-jõulutuled. Samuti aitavad kõik pehmed lambanahad, pleedid ja dekoratiivkujud meeleolu loomisele kaasa. Pühadeks kodu kaunistamine on väga lihtne - väheste vahenditega saab luua erinevaid muljeid ning kujundusi. Detaile vahetades või kombineerides sobivad paljud Home4you sisustustooted erinevatesse aastaaegadesse ning erinevate sündmuste tähistamiseks.

www.home4you.ee

 Source: www.home4you.ee

Source: www.home4you.ee

 Source: www.home4you.ee

Source: www.home4you.ee

ORIENS

Oriens aitab pühademeeleolu tekitada praktiliste sisustusaksessuaaridega, millega sobib oma kodu kaunistada kui ka kingikotti pista.

 Source: www.oriens.ee

Source: www.oriens.ee

Küünlavalgus on kodu hubasemaks muutmise võti ja seda mitte ainult jõulude ajal. Oriensi tootevalikust leiad suure hulga erinevaid küünlajalgu, mis sobivad eriti hästi ka pidulauda kaunistama.

Nii nagu küünal, kannab ka valgusti endas soojuse sümbolit. Kui sinu kodus on veel mõni pime nurgake, siis ärata ta ellu uue disainvalgustiga. Lisaks praktilisele väärtusele kaunistab omanäoline valgusti ka ruumi visuaalselt. Sellesse nurka võiks sobida ka üks eriti mugav ja pehme - miks mitte naturaalse lambanahaga kaetud tugitool - ,kuhu ennast hea raamatu ja jõulutee seltsi rahulikul jõuluajal kasvõi tundideks unustada.

 Source: www.oriens.ee

Source: www.oriens.ee

Põhjamaiselt karge interjööriga haakuvad kenasti ka puidust pingid ja naturaalse karvaga pukid, mis sobivad eriti hästi kamina kõrvale.

Lisaks eelpoolmainitule leiad Oriensi sisustusaksessuaaride hulgast veel järgnevaid tooteid: kellad, pildiraamid, riidenagid, veiniriiulid, lauanõud, dekoratiivpadjad, valgustid ja vaibad.

www.oriens.ee

 Source: www.oriens.ee

Source: www.oriens.ee

HEKTOR LIGHT

Pimedal ajal teeb küünlavalgus olemise hubaseks ning mõnusaks. Lastega peredes tasub küünaldega aga ettevaatlik olla, seepärast soovitab Hektor Light valida LED-küünlad, mis ei lähe kuumaks ega ka hakka tilkuma.

 Source: www.hektor.ee

Source: www.hektor.ee

Just kõige pimedamal ajal soovime, et kuhu iganes me ka ei läheks, oleks valgus meiega. Nüüd on see võimalik, kui võtad endaga kaasa armsa kompaktse valgusti Follow Me, mis sobib nii sise- kui välitingimustesse. Väike valgusti on kiirelt laetav USB juhtme abil ja dimmerdatav. Follow Me pakub rõõmu nii täiskasvanutele kui lastele. 2016. aastal pälvis valgusti Red Dot Design auhinna.

 Source: www.hektor.ee

Source: www.hektor.ee

 Source: www.hektor.ee

Source: www.hektor.ee

www.hektor.ee

SOFTREND

Softrend pakub nüüdsest pehme mööbli kõrval ka tarbekunsti. Salongidesse on jõudnud kvaliteetne ja kaunis Taani disain. Valikus olevad aksessuaarid on ajatu disainiga, lisades iseloomu ja väärikust igasse ruumi. Lisaks pakutakse ka jõuluehteid ja küünlaid.

www.softrend.ee

 Source: softrend.ee

Source: softrend.ee

 Source: softrend.ee

Source: softrend.ee

TAPEEDISTUUDIO

Tapeedistuudiosse on jõudnud seinakatted ja kleebiskomplektid Hollandi perekompaniilt, kelle kireks on loodusest ja hollandi maalikunstist inspireeritud seinadekoratsioonide loomine. Pannes oma loomingusse südame ja hinge, on nende toodang pisut erinev tavapärasest - üllatav, värske ja veidi ehmatavgi. Valikus on maalilised digitapeedid, lisaks tõepärastele loomamustris kleebiskomplektidele ka mõõdupuu- ja tahvlikleebised.
NB! Detsembris on laos olevad kleebised tutvumishinnaga!

Uuri kähemalt ka siit ja siit või tutvu toodetega Tapeedistuudio salongis Sisustus E- Kaubamaja 2. korrusel.

www.tapeedid.ee

 Source: www.tapeedid.ee

Source: www.tapeedid.ee

 Source: www.tapeedid.ee

Source: www.tapeedid.ee

 Source: www.tapeedid.ee

Source: www.tapeedid.ee

Kõige parema ülevaate saamiseks külasta Sisustus E Kaubamaja argipäeviti 10.00-19.00 ning laupäeviti 10.00-16.00 aadressil Tehase 16, Tartu. Uuri lisa salongide ja parimate pakkumiste kohta kodulehelt www.sisustuse.ee.

Submitted: 19.12.2017

SISUSTUS E KAUBAMAJA

Phone:
+372 737 1000
Address:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

click to see all