Articles and news

Softrend esitles Stockholmi mööblimessil uudset Loovnurga kontseptsiooni avaliku ruumi sisustamiseks

Aina enam nõuavad uued töövormid ja -kooslused paindlikke lahendusi koos töötamiseks või just eraldumiseks ning süvenemiseks. Softrendi tegevjuhi Joonatan Vinkeli sõnul peaks kaasaegne töökeskkond olema vaba ruumilisest jäikusest ning just see oli ka uue lahenduse loomisel disaineritele lähteülesandeks.

Loovnurga kontseptsioon toob koosloomise ruumid kontorisse. Et midagi uut välja mõelda, arendada, katsetada ja läbi mängida, on vaja paindlikku ja dünaamilist ruumi, kus mööbel ei piira, vaid võimestab tegevusi. Koosloomise tegevused vajavad teistlaadi lahendusi, teistmoodi mööblit, kui seda tavapäraselt ollakse harjunud kontoris nägema. Näiteks on parim viis üheskoos ideid arendada seistes. Sel moel on kõik ruumis võrdsed, kõik mõtted ja sekkumised vahetud ning oodatud. Võttes kasutusele ka seinad, tekib aktiivne ja inforikas ruum, mis toetab nii ideede genereerimist kui projektide arendust. Loovnurga mööbel on loodud toetama sellist aktiivset ruumikasutust.

 Source: softrend.ee

Source: softrend.ee

“Kõrge laud sobib plaanide visandamiseks ja arutamiseks – ühiseks kaasahaaravaks tegevuseks,” toob välja disainibüroo Iseasi juht Martin Pärn, üks Loovnurga toodete autoritest.“Tõstetud istumisega toolid hoiavad selja sirge ja meeled erksad. Nii on hõlbus püsti tõusta, et aktiivselt käimasolevasse diskussiooni sekkuda. Võrdsus, vabadus ja kaasahaaratus on meeskonna töös olulised. Et suuri plaane kavandada, on vaja palju pinda. Tahvlipinna või -värviga kaetud seinad muudavad kogu ruumi töötegemise aktiivseks osaks, piiramata ideede lennukust ette antud paberi piirjoontega. Just nii muutub ruumi iga sein toimivaks lavaks meeskonna mõtetele.”

Selliste põhimõtete järgi ongi valminud Stockholmi messil lansseeritud tooted – laud Rolf, tumba Hubert ja pliiatsihoidja Waldo. Toodete autoriteks on tunnustatud Eesti disainerid Martin Pärn, Sven Sõrmus, Kaspar Torn ja Janno Nõu Iseasi büroost.

Lisainfo: www.softrend.ee.

Submitted: 08.02.2018

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all