Articles and news

5 SAMMU: KUIDAS KAUNISTADA DIIVANILAUDA

Laud

Esmalt vali endale ja Sinu elutuppa sobiv diivanilaud. Tasub läbi mõelda kui suur, mis värvi, mis kujuga ja mis materjalist peaks laud olema. Samuti on mõistlik kaaluda, kas laud peaks stiililt sobima kokku mitmesuguste erinevat stiili dekoratiivelementidega või peaks ta esindama üht konkreetset stiili. Oot-Oot Stuudio diivanilaudade kollektsioon koosneb minimalistlikest valikutest, mida on võimalik stiliseerida erinevates stiilides sisustusesemetega. Seega saad lihtsa vaevaga ja rahakotisõbralikult anda samale lauale ja elutoale uue hingamise. Tutvu valikuga siin.

Teema

Pannes paika stiliseerimisteema, on elementide väljavalimine juba märksa lihtsam. Teemaks võib olla näiteks rand, romantika, minimalism, etno või mistahes muu teema, mis hakkab Sulle silma ja sobib Sinu elamisse. Ammuta inspiratsiooni Pinterestist või Google’st.

Kollektsioon

Stiliseeri esemetega, mis kuuluvad üksteisega sobivatesse stiilikategooriatesse ja värvipalettidesse. Kasuta küünlaid, raamatuid, kandikuid ja lilli. Need on lauaseades kõige enam kasutatavad disainielemendid, mis aitavad üheskoos luua Sinu diivanilauast toa fookuspunkti.

Tasakaal

Kaunistades oma kohvilauda esemetega, mis on eri suurustes ja kõrgustes, tood oma elutuppa juurde ruumilisust. Sealjuures ära unusta, et tasakaal on võti. Ära sobita kokku vaid väga suuri ja väga väikeseid disainielemente vaid kasuta suurustes ja kõrgustes järk-järgulisi üleminekuid, et vältida vildakaid tulemusi.

Praktilisus

Diivanilauda kaunistades on kõige olulisem, et laud säilitaks oma funktsionaalsuse. Jäta lauale ruumi ka enda, oma pere ja tuttavate kohvitassidele, telefonidele ja muudele esemetele.

Submitted: 22.02.2019

Oot-Oot Stuudio

Phone:
+372 5373 0049
Address:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.