Articles and news

Radis Furniture: Kummut kööki? Igatahes. Ole valmis uue köögimööbliga airbnb’tamiseks

Oled kuulnud, et su tuttava-tuttav rendib kodu või jagab kööki või ta hoopiski mõtleb selle peale. Võibolla on nüüd ka sinul aeg vaadata selle pilguga üle oma köök, mis mahutaks ruumika ja tugeva PIX kummuti, kuhu nii hea on paigutada potid-pannid. Olgu siis kas oma pere või airbnb köök, kummut on igal juhul hea abimees.
Riiulite sisekõrgus on 33 cm, seega PIX on sobilik ka kontori kööki, et vajadusel veiniklaaside ja ilusate kokaraamatute kõrval ka kaustasid mahutada. Kummuti laius on 142 cm, sügavus 38 cm. Saadaval neljas erinevas suuruses. Valida saab kuute tooni karkassi ja seitset tooni uste vahel. Valmistatud kasevineerist, õlivahatatud, vaikseltsulguvad uksehinged.


Vaata PIX kummutit lähemalt SIIT

Sinu koosoldud hetked perega toimuvad ikka köögilaua taga. Kuidas köögilauast veelgi enam lugu pidada, on seda koosoldavat aega ka heade külalistega jagada. Pikendatav söögilaud DINN ongi omade seltsis perfektselt vaoshoitud, aga kui saabuvad külalised, lööb DINN tiivad laiali. Momentaalselt tekib ligi meetri jagu ruumi suurematele vaagnatele, supitirinatele ja külaliste ootamatult nõjatuvatele küünarnukkidele.
Pealispind eriti vastupidav kõrgsurvelaminaat HPL vineerist, jalad õlivahatatud kasepuit. Laua pikkus 140 cm, pikendades 238 cm, laius keskelt 92 cm, kõrgus 75 cm. Valida saab kahe lauaplaadi tooni, seitsme jala tooni ja kahe lauajala kuju vahel.


Vaata DINN lauda lähemalt SIIT

Mõlemad tooted on disainitud Raul Abneri poolt.

Vaata veel Radis Furniture tooteid: https://radis.ee/et

Radis OÜ
info@radis.ee
5558 5656
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa

Submitted: 21.03.2019

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.